Antena Meniu Search
x

Foto A rămas peste noapte la iubit și a fost ucisă și îndesată într-o valiză, în Columbia. Băiatul s-a predat la scurt timp după ce mama lui a găsit cadavrul

Crimă oribilă în Columbia. O tânără de 19 ani a fost găsită moartă și îndesată într-o valiză, în casa iubitului ei. La scurt timp după, iubitul s-a predat la o secție de poliție. 

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 19:08

A rămas peste noapte la iubit, iar a doua zi a fost găsită moartă și îndesată într-o valiza. Trupul fetei de 19 ani, găsit de mama criminalului
A rămas peste noapte la iubit, iar a doua zi a fost găsită moartă și îndesată într-o valiza. Trupul fetei de 19 ani, găsit de mama criminalului - Daily Mail

Cadavrul Isabellei Mesa a fost îndesat în valiza care a fost apoi descoperită într-una dintre camere de mama presupusului criminal, Sebastián Villegas, duminică seara, potrivit DailyMail.

Sebastian, un ofițer al armatei columbiene în vârstă de 21 de ani, s-a predat luni după-amiaza Poliției Metropolitane. Autoritățile au spus că Isabella, care era mama unui băiețel de doi ani, locuia în Mexic și s-a întors recent în Medellín pentru a petrece timp cu iubitul ei. Sebastián și-a întrebat mama dacă o poate aduce pe iubita lui acasă și dacă poate rămâne peste noapte la ei. 

Și-a ucis iubita, apoi i-a îndesat cadavrul într-o valiză

La scurt timp, ar fi început să-și întrebe venicii dacă au pe acasă un cărucior, fapt care i-a determinat pe aceștia să-și pună mai multe semne de întrebare. 

„El a spus că are un gunoi prea greu, că trebuie să-l care și noi i-am spus că nu avem (cărucior). S-a dus apoi la casa unui vecin și nu era acolo. Când a văzut poliția a plecat, dar nimeni nu știa ce s-a întâmplat", a declarat o vecină.

Trupul fetei a fost îvelit într-o pătură, apoi îndesat în valiză. Autoritățile nu au spus cum a fost ucisă și nici nu se cunosc motivele. Tânărul ar putea executa până la 50 de ani de închisoare dacă va fi condamnat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » A rămas peste noapte la iubit și a fost ucisă și îndesată într-o valiză, în Columbia. Băiatul s-a predat la scurt timp după ce mama lui a găsit cadavrul