Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav cu 16 răniți în Franța. Printre victime se numără și 13 copii care veneau dintr-o tabără

Şaisprezece persoane au fost rănite într-un accident în sudul Franţei în care a fost implicat un autocar care transporta copii care se întorceau dintr-o tabără de vară, relatează DPA. Autobuzul s-a prăbuşit pe o pantă de pe un drum naţional aflat la sud de Grenoble sâmbătă dimineaţă, a relatat ziarul local Le Dauphiné, citând poliţia, transmite Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.03.2023 , 18:29

16 persoane au fost rănite într-un accident în sudul Franţei în care a fost implicat un autocar care transporta copii care se întorceau dintr-o tabără. - Profimedia

Şoferul autocarului şi o femeie aflată la bord au fost răniţi grav şi transportaţi cu elicopterul la un spital din Grenoble. Treisprezece copii şi o altă persoană au fost rănite uşor. Din motive necunoscute, autocarul a părăsit carosabilul în apropiere de satul Corps şi a coborât pe pantă până într-un curs de apă. Cu toate acestea, autobuzul a rămas pe roţi şi nu s-a răsturnat.

Autocarul ar fi trebuit să transporte 40 de copii după o săptămână într-o tabără de vacanţă la gara din Grenoble, de unde grupul urma să revină la Paris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi se pare corect raportul calitate-preţ pe litoralul românesc?
Observator » Mapamond » Accident grav cu 16 răniți în Franța. Printre victime se numără și 13 copii care veneau dintr-o tabără