Antena Meniu Search
x

Foto "Așa durere mare nu se uită. Banii de nuntă și botez i-am dat pe înmormântare". Ștefan și-a pierdut soția și fiica de trei luni într-un cumplit accident în Moldova

Plecase abia de o săptămână în Germania pentru a strânge bani de nuntă cu femeia vieții lui, dar și pentru botezul fetiței lor mai mici, când a primit un telefon iar întreaga sa lume s-a prăbușit.

de Monica Palade

la 14.12.2023, 09:43

Mai întâi a fost anunțat că fiica lui de trei ani a murit, apoi că și partenera sa de viață a urmat-o în moarte, în urma unui cumplit accident provocat de un procuror în Bahmut, Moldova. Patru membri ai familiei care se aflau în căruța lovită de autoturism au pierit atunci. Singura supraviețuitoare a fost fetița de patru ani, care acum este în continuare imobilizată la pat din cauza fracturilor.

Și-a pierdut familia într-o secundă

Ștefan a povestit tragedia care i-a marcat pentru totdeauna viața în cazul emisiunii „Destine”, cu Adrian Prodan, potrivit Unimedia. „Eram plecat în Germania, m-au sunat atunci seara, când s-a produs accidentul, niște prieteni. Mi-au spus că soția a nimerit în accident și că fetița de 3 luni a decedat. La câteva minute, m-au sunat și mi-au spus că a decedat și soția. Aveam o săptămână de când plecasem la muncă peste hotare. Am vrut să vin cu avionul, dar nu am reușit și am luat un microbuz. Mi-au povestit că veneau de acasă și când au vrut să traverseze, i-a lovit o mașină, care ieșise la depășire, din spatele unui TIR. Când am ajuns acasă, m-am dus întâi la morgă, apoi la spital, la fata mai mare, era în comă încă, apoi am început să mă ocup de înmormântare”, a relatat Ștefan, soțul Nadejdei, tânăra de doar 21 de ani, care a decedat în carnagiul de la Bahmut, cu fetița ei de doar 3 luni și alte 2 rude.

Cu doar două ore înainte de tragedie, Ștefan a vorbit cu soția lui. Îi spunea că îi e dor de el și să vină acasă. Acum, bărbatul trebuie să găsescă putere pentru cealaltă fiică. „Mă întreabă de mama, plânge, iar eu îi spun că mama e dusă la lucru. Cu timpul va trebui să îi spun adevărul, va crește, iar mama nu va mai veni de la lucru. I-a fost afectat bazinul, picioarele, nu poate merge, stă doar culcată în pat, nici așezată nu stă”, a mai spus Ștefan.

„Am făcut înmormântarea din banii pe care i-am strâns pentru nuntă, voiam să ne cununăm, să ne înscriem, și pentru botezul copilului. M-au ajutat și prietenii, mama, cine a putut”, a mărturisit Ștefan, care recunoaște că nu va putea să îl ierte niciodată pe procurorul care i-a distrus familia. „Așa durere mare nu se uită. Mă uit la fată cu jale, îmi aduc aminte și de soție, și de fetița mai mică, plâng. Cel mai mult îmi doresc acum ca fetița să se facă bine, să poată merge și să am mângâiere și alinare de la ea”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Așa durere mare nu se uită. Banii de nuntă și botez i-am dat pe înmormântare". Ștefan și-a pierdut soția și fiica de trei luni într-un cumplit accident în Moldova