Antena Meniu Search
x

"Au rămas fără mama lor, întreaga lor lume”. A murit subit, imediat după ce a adus pe lume al treilea băiețel, în UK. N-a apucat să-l cunoască sau să-și ia adio

A murit brusc și a lăsat în urmă trei suflete care nu o aveau decât pe ea. Mama din UK s-a stins pe patul de spital, la scurt timp după ce a adus pe lume al treilea copil. Nu a mai apucat să-l cunoască sau să-l țină în brațe și nici să-și ia adio de la ceilalți copilași ai săi sau restul familiei.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 18:53

A murit subit, imediat după ce a adus pe lume al treilea băiețel, în UK. N-a apucat să-l cunoască sau să-și ia adio
A murit subit, imediat după ce a adus pe lume al treilea băiețel, în UK. N-a apucat să-l cunoască sau să-și ia adio - Facebook

Jayne Cox, în vârstă de 33 de ani, trebuia să nască pe 24 noiembrie. Planul a fost dat peste cap după ce femeia a intrat în travaliu în timp ce era acasă, pe 8 noiembrie.  Mama din UK a mers la spital cu un membru apropiat al familiei pentru a face cezariana, dar nu s-a mai întors acasă, potrivit TheSun.

A lăsat pe lume trei copilași care vor crește fără mamă

Era deja mama a doi copilași. Anthony, în vârstă de 11 ani și Glen, de doar patru ani, n-au mai apucat să-i spună adio mamei, asta pentru că nimeni nu știa că nu avea să se mai întoarcă vreodată acasă. O minune a făcut însă ca frățiorul lor să trăiască, însă nici el nu a mai apucat să-și cunoască mama. 

Cei trei copilași au rămas acum în grija bunicilor. Familia încă nu are răspunsuri despre ceea ce a dus la moartea lui Jayne.

„Așteptăm vești de la spital”, a spus tatăl vitreg al femeii. 

„Jayne a mers la spital pentru a naște prin cezariană, dar din păcate ea a murit brusc și pe neașteptate înainte de a ajunge să-și țină băiețelul în brațe din motive pe care nu le știm încă. Au rămas fără mama lor, întreaga lor lume”, a declarat o prietenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Au rămas fără mama lor, întreaga lor lume”. A murit subit, imediat după ce a adus pe lume al treilea băiețel, în UK. N-a apucat să-l cunoască sau să-și ia adio