Antena Meniu Search
x

Au violat o copilă de 14 ani, apoi au aruncat-o într-un cuptor și i-au dat foc vie. Cei doi frați care au șocat India, condamnați acum la moarte

Pedepsiți cu moartea pentru ororile la care au supus o copilă de 14. Doi frați din India au fost condamnați la moarte, după ce au violat o adolescentă, apoi au ars-o de vie. 

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 17:29

Au violat o copilă de 14 ani, apoi au aruncat-o într-un cuptor și i-au dat foc vie. Cei doi frați care au șocat India, condamnați acum la moarte
Au violat o copilă de 14 ani, apoi au aruncat-o într-un cuptor și i-au dat foc vie. Cei doi frați care au șocat India, condamnați acum la moarte - Twitter

Cei doi monștri cu chip de om, Kalu, în vârstă de 25 de ani, și Kanha Kalbeliya, în vârstă de 21 de ani, au fost găsiți vinovați de viol și crimă. Cazul înfiorător a zguduit India, iar judecătorul care a dat sentința a spus că este unul dintre cele mai rare cazuri pe care le-a văzut vreodată, potrivit The Sun.

Au violat-o, apoi au băgat-o într-un cuptor și i-au dat foc

"Fiica mea a primit dreptate astăzi. Nu am putut să mănânc cum trebuie în ultimele luni. Acum voi mânca cu pace", a declarat mama fetei. 

Articolul continuă după reclamă

Crima oribilă a avut loc anul trecut. Fata a fost dată dispărută de familia ei după ce a ieșit la muncă pe un câmp și nu a mai ajuns acasă. Dar fratele fetei, care a ieșit să o caute, a devenit suspicios după ce a văzut un cuptor aprins în apropierea locuinței lor, ceea ce i-a atras atenția. 

„Fratele fetei a văzut mai multe cuptoare cu cărbune amenajate de oameni. Fumul care ieșea dintr-unul dintre cuptoare i-a atras atenția și i-a trezit suspiciuni, deoarece acestea nu erau folosite, de obicei. seara. A scotocit prin cuptor cu un băț și a cernut articolele carbonizate", a povestit poliția.

Băiatul cu inima zdrobită a găsit brățara surorii sale, una pe care i-o dăruise cu doar câteva zile. Mai multe părți ale corpului și haine carbonizate au fost recuperate din cuptor de experții criminaliști, în timp ce alte rămășițe au fost găsite aruncate în zonă. S-a ajuns la concluzia că fata a fost incendiată în mod tragic în timp ce era încă în viață, după ce ucigașii au stropit-o cu lichide inflamabile. Crima a șocat și revoltat toată țara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Mapamond » Au violat o copilă de 14 ani, apoi au aruncat-o într-un cuptor și i-au dat foc vie. Cei doi frați care au șocat India, condamnați acum la moarte