Antena Meniu Search
x

Bărbat dezbrăcat, salvat de pompieri după ce a rămas blocat zile întregi în zidurile unui teatru din New York | FOTO

Pompierii din New York au participat la o misiune mai puţin obişnuită, după ce mai mulţi muncitori i-au alertat că o persoană este captivă în spaţiul dintre pereţii Teatrului Landmark. Salvatorii l-au eliberat pe bărbatul dezbrăcat, prins între ziduri de câteva zile.

de Redactia Observator

la 07.11.2021, 13:01

Un echipaj al Departamentului de Pompieri din Syracuse a ajuns la Teatrul Landmark în dimineaţa zilei de 5 noiembrie, după ce mai mulţi muncitori au alertat autorităţile cu privire la zgomote bizare, care veneau din pereţi. Oamenii bănuiau că în spatele zidurilor este o persoană captivă, care strigă după ajutor, aşa că intervenţia a avut loc în regim de urgenţă.

Bărbatul, descoperit fără haine, blocat în pereţii Teatrului Landmark din New York

Pentru a localiza victima, pompierii au făcut iniţial o gaură în perete prin care au strecurat o cameră de filmat cu fibră optică, relatează reprezentanţii Departamentului din Syracuse, pe Facebook. Apoi, au tăiat plăcile de rigips şi au reuşit să-l elibereze pe bărbatul blocat acolo de două - trei zile. Oficialii au descris momentul în care americanul, în vârstă 39 de ani şi fără haine, a văzut din nou lumina după ore întregi de spaimă. Acesta a fost observat pe coridoare cu câteva zile în urmă, dar nimeni nu ar fi bănuit că a rămas înăuntru. Mike Intaglietta, directorul executiv al teatrului, l-a văzut rătăcind prin clădire la începutul săptămânii, relatează Syracuse.com. Dar angajaţii i-au pierdut urma, aşa că o vreme nimeni nu a mai acordat atenţie incidentului. Potrivit pompierilor, s-ar fi ascuns într-o conductă de aerisire din baie, prăbuşindu-se accidental în spatele pereţilor, de unde nu a mai putut ieşi ulterior.

Bărbatul a fost transportat la un spital local, fără a fi precizate şi alte detalii despre starea sa de sănătate. Teatrul Landmark, care se află în Registrul național al Monumentelor Istorice, a fost deschis în 1928.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Bărbat dezbrăcat, salvat de pompieri după ce a rămas blocat zile întregi în zidurile unui teatru din New York | FOTO