Antena Meniu Search
x

Britanică, lovită de ghinion după ce a câștigat la loto. S-a despărțit de soț, iar familia ei nu mai vorbește cu ea deși i-a "salvat de toate datoriile"

O britanică care a câștigat la loterie a povestit cum bucuria ei s-a transformat rapid în dezamăgire și asta după ce familia ei nu mai vorbește cu ea, asta deși le-a dat 20 de milioane de lire sterline și i-a "salvat de toate datoriile", conform Mirror.

de Adrian Popovici

la 23.11.2023, 22:52

Gillian și Adrian Bayford după ce au câștigat premiul cel mare la loto
Britanică, lovită de ghinion după ce a câștigat la loto. După ce s-a despărțit de soț, familia ei nu mai vorbește cu ea deși i-a "salvat de toate datoriile" - Getty Images

Gillian și Adrian Bayford au câștigat un jackpot uriaș de 148 de milioane de lire sterline în 2012, dar situația s-a înrăutățit curând, ei despărțindu-se la doar 15 luni mai târziu. Iar acum ea nu mai vorbește cu membrii familiei sale.

Ea susține că a început imediat să achite datoriile de 700.000 de lire sterline pe care le aveau tatăl și fratele ei, dar a declarat în 2016 că, deși banii "ar fi trebuit să îi facă pe toți fericiți", aceștia "i-au făcut pretențioși și lacomi". Gillian a mai susținut că tatăl ei a încercat să preia controlul asupra banilor pe care i-a câștigat, în ciuda faptului că i-a ajutat să iasă din problemele financiare, părinții ei locuind într-o rulotă atunci când a câștigat la loterie.

Femeia, dezamagita de comportamentul familiei ei

Gillian le-a spus jurnaliștilor că le-a dat părinților ei bani pentru a-și cumpăra un apartament în estul Scoției, iar apoi aceștia i-au cerut să îi dea mai mulți bani fratelui ei, Colin. Dar chiar și după ce a pretins că i-a dat 800.000 de lire sterline pentru o investiție, aceștia au încetat apoi să mai vorbească cu ea din cauza unui articol de ziar.

Femeia a adăugat: "Au pierdut legătura cu realitatea. Le dau peste nas oamenilor arătându-și banii, ceea ce mi se pare de-a dreptul urât." Ea a spus că fratele ei are acum o casă de 288.000 de lire sterline și conduce un Audi, dar s-a căsătorit fără să-i spună."

"Pot să țin capul sus pentru că știu că i-am scos dintr-o situație grea", a spus ea. "Ne-au făcut de rușine în sat și au oameni care ne amenințau că vor da foc casei familiei. Tatăl și fratele meu au început afaceri după alta și apoi le-au falimentat. Eu i-am salvat de toate datoriile".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Britanică, lovită de ghinion după ce a câștigat la loto. S-a despărțit de soț, iar familia ei nu mai vorbește cu ea deși i-a "salvat de toate datoriile"