Antena Meniu Search
x

"Cum se poate întâmpla asta accidental?" Mamă din Australia, revoltată după ce și-a luat bebelușul plin de răni pe față dintr-un centru de îngrijire

De-a dreptul revoltător în Melbourne, Australia! O mamă a trăit șocul vieții după ce și-a luat copilașul de doar 10 săptămâni dintr-un centru de îngrijire a copiilor, acoperit pe față de zgârieturi.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 09:06

Femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, susține că centrul de îngrijire a copiilor i-ar fi spus că a fost un accident și că cel mic ar fi fost lăsat nesupravegheat pentru o clipă, moment în care un alt copil l-ar fi zgâriat, la Only About Children din Melbourne, potrivit Mirror.

„M-a durut inima, nici nu am vrut să dau clic pe imagini pentru că erau prea dure. E un lucru atât de oribil care i se putea întâmpla băiatului nostru, nu pot accepta așa ceva”, a spus mama copilașului de câteva lui.

Mama crede că fiul ei ar fi fost abuzat

Ea a spus că nu crede că un altfel de eveniment se poate produce întâmplător și că altul ar fi de fapt adevărul.

„Au explicat că asta s-a întâmplat accidental, dar pur și simplu nu putem accepta această explicație. Peste 20 de zgârieturi pe fața lui Noah, cum se poate întâmpla asta accidental? Soțul meu spune că, cu siguranță, nu a fost un accident, a fost abuz”, a continuat femeia revoltată. Cetrul de îngrijire al copiilor a negat acuzațiile.

„Only About Children ia foarte în serios siguranța și bunăstarea fiecărui copil aflat în grija noastră. Deoarece această problemă cu părinții lui Noah este în desfășurare, nu putem oferi mai multe detalii în acest moment”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Cum se poate întâmpla asta accidental?" Mamă din Australia, revoltată după ce și-a luat bebelușul plin de răni pe față dintr-un centru de îngrijire