Antena Meniu Search
x

Destinul i-a vrut împreună. O mamă din UK s-a stins din viață, la doar 14 ore după ce bebeluşul ei de 5 luni a murit: "Copilul meu e mort?"

Destinul i-a vrut împreună. O mămică s-a stins din viață după ce a făcut un stop cardiac, la doar 14 ore după ce copilașul ei a murit brusc în timp ce dormeau împreună.

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 16:19

O mamă s-a stins din viață, la doar 14 ore după ce bebeluşul ei de 5 luni a murit
O mamă s-a stins din viață, la doar 14 ore după ce bebeluşul ei de 5 luni a murit - Daily Mail

Autoritățile au ajuns la casa Viktorijei Mardosiene din Newcastle-under-Lyme, Staffordshire, la primele ore ale zilei de 9 august anul trecut după ce au primit informații că fiul ei, Kevin Deguitas, în vârstă de cinci luni, nu respira și are corpul rece la atingere. Mediciii au făcut toate eforturile în disperarea de a salva bebelușul însă nu au mai putut decât să declare decesul. Mama micuțului, în vârstă de 32 de ani, a fost luată și dusă la un spital din zonă pentru a putea fi examinată psihic. Ea a acuzat personalul că a fost lipsită de dreptul de a fi lângă fiul ei, care tocmai își pierduse viața. În timp ce se afla acolo, femeia a intrat în stop cardiac și mai târziu a murit în același spital cu fiul ei, relatează Daily Mail.

Sufrageria era plină de cutii și jucării pe tot podea. Am auzit de la paramedici că micuțul nu avea aer și i s-a introdus un tub în gură și gât. Ea a vorbit la telefon cu tatăl bebelușului și l-a întrebat: „Copilul meu este mort?”. A început să plângă. A dus copilul în pat, dormind, la ora 23.00. La 1:34 medicii au încetat manevrele de resuscitare și au declarat decesul. Viktorija a fost apoi transportată la spital”, a declarat un purtător de cuvânt. 

Mama a murit la 14 ore după ce copilașul s-a stins

Ar fi corect să spunem că locuința a fost găsită într-o stare de dezordine. Am fost la adresa a doua zi și pot confirma că dormea ​​într-un pat dublu. În dormitor erau cutii goale de alcool. Viktorija a fost testată la fața locului și s-a constatat că nivelul ei [ de alcool] era de 40 mcg/ml. Limita de conducere în stare de ebrietate este de 35. Ea țipa, țipa și se legăna înainte și înapoi țipând „omoară-mă””, a declarat un purtător de cuvânt de la Protecția Copilului. 

Femeia a fost dusă la spital după ce a început să se plângă de dureri în zona pieptului. Mai târziu în acea după-amiază, ea s-a prăbușit brusc și a fost confirmat decesul la 15:53, la doar 14 ore după moartea copilului ei.  Raportul toxicologic a arătat că în corpul femeii a fost găsită o substanță granulată însă nu a fost suficient pentru a indica toxicitatea medicamentului.

Nu au existat leziuni externe. Cu toate acestea, în abdomen a fost găsit un material granular. Arata ca medicamentele pe care le iau oamenii, genul pe care il vezi în capsule. Părea o substanță farmaceutică, deși nu pot spune cu certitudine. Cu siguranță a fost luat pe gură. Din raportul probabilităților, nu pot identifica exact care este cauza medicală a morții. Ar fi fost luate în 14 ore de la moarte, dar nu pot spune exact când, a declarat un medic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Destinul i-a vrut împreună. O mamă din UK s-a stins din viață, la doar 14 ore după ce bebeluşul ei de 5 luni a murit: "Copilul meu e mort?"