Antena Meniu Search
x

''Dumnezeu să mângâie inimile tuturor!" O tânără de 17 ani, vedetă de motocross, a murit după un accident de groază, în timpul unei curse din Brazilia

O adolescentă de 17 ani, vedetă de motocross, a murit în mod tragic, după ce a pierdut controlul asupra motocicletei în timpul unei curse. Gabriela Valentini concura la Campionatul Statal din Brazilia, pe 5 martie, când s-a produs accidentul de coşmar.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 16:49

O tânără de 17 ani, vedetă de motocross, a murit după un accident de groază
O tânără de 17 ani, vedetă de motocross, a murit după un accident de groază - Instagram via Gabriela Valentini

Destin frânt mult prea devreme. Fata de 17 ani a fost lovită de motocicleta ei, care s-a învârtit de câteva ori în aer, după ce tânăra a zburat peste ghidon. Spectatorii au văzut cum motocicleta Gabrielei scăpase de sub control cu ​​doar câteva secunde înainte.

Echipa medicală care a fost prezentă la cursa din orașul Lapa a încercat acordarea primului ajutor pentru a-i salva viața în timp ce zăcea inconștientă pe pista de pământ. Apoi a fost transportată de urgență la un spital local, unde a murit din cauza rănilor suferite.

Federația de motociclism de stat Parana a emis o declarație în urma tragediei: ''Organizația, prin președintele său, Gilberto Rosa, își exprimă în acest moment durerea, fiind solidară cu familia, prietenii și admiratorii. Confruntați cu această tragedie, ne punem la dispoziție pentru a ajuta cu orice este la îndemâna noastră. Dumnezeu să mângâie inimile tuturor!"

Gabriela a fost înmormântată în orașul natal Curitiba pe 7 martie, potrivit The Sun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » ''Dumnezeu să mângâie inimile tuturor!" O tânără de 17 ani, vedetă de motocross, a murit după un accident de groază, în timpul unei curse din Brazilia