Antena Meniu Search
x

Video "E moartă. Nu o pot atinge". Momentul terifiant când o femeie este ucisă de fulger şi doborâtă la pământ, pe o plajă din Columbia

Moarte groaznică pentru mama a doi copii din Columbia. În timp ce se plimba pe o plajă, aceasta a fost lovită de un fulger. Decesul a fost confirmat după 45 de minute de încercări de a o readuce la viaţă.

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 17:18

Vezi și

Froilanis Maireth Rivas Roman, în vârstă de 34 de ani, se plimba pe plaja Boquilla din Cartagena, Columbia, înainte de incidentul terifiant. Pe camerele de supraveghere, femeie este văzută plimbându-se de-a lungul coastei în timp ce valurile se izbesc de picioarele ei. Câțiva turişti stăteau şi admirau priveliștea când un fulger uriaș a căzut din cer. Curentul electric alb o lovește direct pe femeia îmbrăcată în costum de baie, iar aceasta cade instantaneu la pământ, relatează The Sun.

Femeia era mamă a doi copilaşi

Mai târziu, alte imagini din partea martorilor îngoziţi o arată pe femeie întinsă pe spate, în timp ce marea îi împinge corpul. O persoană se auzea spunând: „E moartă. Fulgerul a ucis-o pe loc. Nu o pot atinge”. În mod uimitor, femeia a supraviețuit, dar a făcut stop cardiac și a murit 45 de minute mai târziu, în timp ce paramedicii au dus-o de urgență la spital.

Cu câteva ore înainte de moartea ei, ar fi emisă o alertă de vreme severă care a avertizat cetățenii să ia măsuri de precauție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "E moartă. Nu o pot atinge". Momentul terifiant când o femeie este ucisă de fulger şi doborâtă la pământ, pe o plajă din Columbia