Antena Meniu Search
x

''Emoție de nedescris!'' Miracol în gara din Cuneo, Italia: O femeie a născut în sala de așteptare, ajutată de soţ şi de şefa gării

Povestea incredibilă a femeii care a născut într-o gară din Italia. Aceasta tocmai se pregătea să urce într-un tren spre Torino, când şi-a dat seama că i s-a rupt apa. Gravida a fost nevoită să nască în cele din urmă chiar în gara din Cuneo, Piemont. Totul s-a petrecut în jurul orei 17:30, luni.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 17:49

Şefa gării a ajutat-o pe femeie să nască în sala de aşteptare
Şefa gării a ajutat-o pe femeie să nască în sala de aşteptare - Cuneo Dice

Femeia însărcinată se afla în compania soțului, bărbatul fiind şi cel care a asistat-o pe parcursul nașterii. De asemenea, de un real ajutor a fost şefa gării, care şi-a dat imediat seama de urgenţă. A reuşit să facă rost în cel mai scurt timp haine şi pături şi să o aducă pe lume pe fetiţă în siguranţă. 

''Am activat imediat situația de urgență sunându-mi coordonatorul pentru a trimite imediat ajutor. Apoi am luat telefonul și m-am dus spre capătul primului peron pentru a-i liniști cu privire la sosirea ambulanței și a-i duce într-un loc sigur, dar nu a mai fost nevoie: am văzut-o venind pe lume.'' Este mărturia Deborei Geido, şefa gării din Cuneo, care a asistat la evenimentul neobișnuit.

Povestea incredibilă a femeii care a născut în gara din Italia

La ora 17.30, pe 9 ianuarie, o femeie de origine nigeriană a născut al cincilea copil în sala de așteptare a peronului 1 al gării Cuneo. Tatăl a fost și el prezent: cuplul era pe cale să se îmbarce într-un tren spre Torino când femeia a început să aibă dureri puternice. Atât de puternice încât nu a mai putut urca în tren, notează Cuneo Dice.

''O emoție de nedescris! În timp ce admiram acel dulce spectacol, mi-a sunat telefonul. Erau paramedicii de la Crucea Roșie care, în timp ce se aflu pe drum cu ambulanța, voiau să-mi dea niște indicații pentru a ajuta femeia cu nașterea.'' Trecuseră doar câteva minute de la apelul către coordonator. Nimeni nu s-ar fi așteptat să se întâmple atât de repede: ''De fapt s-a născut deja – îi spun eu – acum ce să facem?''. Şefa gării a primit imediat indicaţiile necesare pentru a se descurca mai departe.

Mai mulți călători au asistat la naștere, susținând-o pe mamă imediat după eveniment și ignorând faptul că trenurile lor ar fi putut deja să plece. Pe scurt, într-un loc de sosiri și plecări, de tranzite și conexiuni grăbite, această fetiță a hotărât să oprească totul și să atragă pe deplin interesul celor prezenți. Se pare că micuţa este perfect sănătoasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » ''Emoție de nedescris!'' Miracol în gara din Cuneo, Italia: O femeie a născut în sala de așteptare, ajutată de soţ şi de şefa gării