Antena Meniu Search
x

Eroarea fatală care a aruncat-o în braţele morţii pe o tânără de 25 de ani. A căzut în gol zeci de metri, sub ochii iubitului, în Columbia

O tânără de 25 de ani s-a aruncat în gol, într-un salt mortal de 45 de metri, sub ochii iubitului său îngrozit. Totul s-a produs accidental: Yecenia Morales Gómez ar fi înţeles greşit instrucţiunile celui care o învăţa cum să execute în siguranţă săritura cu coarda elastică, iar excursia din Columbia a avut un final tragic.

de Redactia Observator

la 04.11.2022, 18:44

Tânăra a murit sub ochii iubitului ei
Tânăra a murit sub ochii iubitului ei - Facebook

O tânără şi-a găsit sfârşitul la bungee jumping, după ce ar fi înţeles greşit indicaţiile instructorului. Yecenia Morales Gómez şi iubitul ei veniseră la Sky Bungee Jumping Amaga, în Columbia, dornici să trăiască senzaţii tari. Însă aventura i-a fost fatală femeii de 25 de ani, care încerca saltul cu coarda elastică pentru prima oară. 

Eroarea care a aruncat-o în braţele morţii

Potrivit Daily Star, instructorul i-ar fi spus să sară prietenului ei, care era complet echipat şi putea efectua saltul în siguranţă. În schimb, s-a aruncat în gol Yecenia, crezând că i se adresează ei. Coarda nu era ataşată încă, iar tânăra s-a avântat direct în braţele morţii. 

"A fost un moment de confuzie. Semnalul era pentru iubitul ei. Pe ea nu erau încă montate toate hamurile, aşa cum crezuse tânăra", a declarat primarul Gustavo Guzmán. Partenerul victimei a încercat tot ce i-a stat în putere pentru a-şi salva iubita, însă în zadar. Manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat şi decesul a fost pronunţat la faţa locului. Ulterior, raportul medicilor legişti a confirmat că aceasta a suferit şi un atac de cord în timpul căderii.

Reprezentanţii Sky Bungee au negat că tânăra ar fi auzit greşit comanda şi au precizat că nimeni altcineva nu sărea la moemntul respectiv. Între timp, o anchetă este în curs de desfăşurare. Familia Yeceniei o plânge pe fata pierdută pe veci, de care îşi amintesc cu cele mai frumoase cuvinte. "Sora mea avea toate calităţile posibile. Era veselă, spontană ... Toţi oamenii o iubeau şi îi ajuta mereu pe cei care aveau un necaz", spune fratele ei, Andrés Morales.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Eroarea fatală care a aruncat-o în braţele morţii pe o tânără de 25 de ani. A căzut în gol zeci de metri, sub ochii iubitului, în Columbia