Antena Meniu Search
x

"Este un erou!" Un bărbat și-a salvat fiul de la înec cu prețul propriei sale vieți pe o plajă din UK

Un tată eroic s-a înecat în timp ce a salvat viața fiului său de trei ani, după ce au fost măturați de un curent maritim, după cum a stabilit o anchetă. David Cole, în vârstă de 30 de ani, se bucura de o zi la plajă alături de familia sa în Marea Britanie, când a avut loc tragedia. Mai exact, acesta se afla în apă alături de unul dintre copii săi atunci când curentul l-a tras. The Mirror notează că bărbatul și-a pierdut viața în timp ce și-a ținut fiul deasupra apei, protejându-l de înec. Acum, iubita sa a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru salvamarii și spitalul care au încercat să-l salveze pe David după ce a fost scos din apă.

de Adrian Popovici

la 08.09.2023, 15:01

David Cole, bărbatul care a fost tras de curenții marini
Un bărbat din UK a murit tras de un curent în mare dar a reușit să-și salveze fiul ținându-l deasupra apei - GoFundMe/Katie Macdonald

Legiștii care au preluat cazul lui David au explicat că acesta a fost transportat la un spital din apropierea plajei unde a avut loc tragedia și că medicii de acolo au fost cei care au fost nevoiți să declare decesul bărbatului după eșecul manevrelor de resuscitare.

"Nu am putut face nimic, m-am simțit neputincioasă, a fost atât de greu, a fost oribil. Într-o clipă, David a fost chiar în fața mea, cu apa ajungându-i în jurul taliei. Dar apoi într-o clipă,un curent l-a măturat spre mare", a explicat Katie Macdonald, iubita lui David.

Un turist pe paddle board și doi salvamari au fost primii care au încercat să-i ajute pe David și pe fiul său înainte ca echipajul RNLI (n.r  Royal National Lifeboat Institution) să ajungă la doar câteva minute mai târziu. Aducând un omagiu partenerului ei, Katie a spus că era "cel mai bun tată din toate timpurile" care "voia doar să se distreze cu copiii". Ea a adăugat: "Este un erou! Un erou în sensul în care și-a pus viața fiul înaintea vieții sale și l-a salvat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » "Este un erou!" Un bărbat și-a salvat fiul de la înec cu prețul propriei sale vieți pe o plajă din UK