Antena Meniu Search
x

"I-am spus că o iubesc mai mult decât viața. Viețile noastre s-au încheiat". Fata de 18 ani din UK, moartă la volanul unui Fiat, într-un accident catastrofal

Mai avea puțin și își împlinea visul, însă moartea a prins-o din urmă. O tânără de 18 ani a murit într-un accident tragic de mașină, cu doar câteva zile înainte de a deschide o școală de dans la care visa de mult timp.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 08:34

Fata de 18 ani din UK, moartă la volanul unui Fiat, într-un accident catastrofal
Fata de 18 ani din UK, moartă la volanul unui Fiat, într-un accident catastrofal - Facebook, GoFundMe

Hallie Mae Colquhoun, în vârstă de 18 ani, era la volanul Fiat-ului ei când s-a izbit violent de o altă mașină care venea din sens opus, în Anglia. Impactul a fost fatal pentru ea iar medicii nu au mai putut decât să declare decesul, relatează Mirror.

Familia, devastată de moartea fetei

Aseară, lumea noastră s-a prăbușit când frumoasa noastră fetiță ne-a fost luată de lângă noi. Nu m-am gândit niciodată că voi scrie așa ceva. După cum știți cei mai mulți dintre voi, Hallie urma să-și deschidă școala de dans săptămâna viitoare și credem că acesta este cel mai bun mod de a transmite mesajul către părinți și elevi. Cea mai frumoasă cu cea mai bună inimă. Îi pasă de toată lumea și familia este totul pentru ea. Era pasionată, motivată, hotărâtă și concentrată. Avea planuri atât de mari pentru Ignite Dance Space și și-a pus inima și sufletul să creeze ceva special. Ea a fost totul pentru noi, o fată cu adevărat frumoasă și specială. Am fost atât de privilegiați să te avem timp de 18 ani. Mi-aș dori doar să ne trezim din acest coșmar și să te avem din nou în brațe. Suntem cei mai mândri părinți și atât de norocoși că ești fata noastră. Suntem cu toții devastați dincolo de cuvinte. Întotdeauna i-am spus că o iubesc mai mult decât viața. Ei bine, ieri, viețile noastre s-au încheiat. Niciun părinte nu ar trebui să treacă prin asta. Inimile noastre sunt complet distruse", a declarat devastată mama fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "I-am spus că o iubesc mai mult decât viața. Viețile noastre s-au încheiat". Fata de 18 ani din UK, moartă la volanul unui Fiat, într-un accident catastrofal