Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Îmi va fi întotdeauna dor de ea". Un bărbat a rămas văduv, cu patru copii. Soţia, care a murit fulgerător, era cunoscută pentru clipurile video postate pe YouTube, în SUA

O tânără în vârstă de 35 de ani, din SUA, cunoscută pentru tutorialele de make-up pe care le încărca pe YouTube a murit fulgerător, duminică.

de Redactia Observator

la 29.09.2021, 14:02

Vezi și

Mel Thompson avea aproape 170.000 de abonaţi pe Youtube şi peste 55.000 de urmăritori pe Instagram, potrivit Daily Star. În videoclipurile pe care aceasta obişnuia să le posteze, tânăra oferea recenzii pentru diferite produse cosmetice pe care le folosea, împărtăşea cu urmăritorii programul ei zilnic şi îi învăţa mai multe tehnici pentru aplicarea machiajului. Ultimul clip video pe care acesta l-a postat pe Youtube a fost pe 24 septembrie.

Patru copii au rămas fără mamă

Soţul ei a anunţat moartea fulgerătoare a acesteia, într-un mesaj pe care l-a postat pe Instagram, alături de mai multe fotografii cu aceasta. "Mel s-a stins din păcate ieri. Este foarte greu să aleg doar 10 fotografii. Am pierdut o persoană frumoasă. Am vrut doar să arăt zâmbetele pe care ea le aducea de fiecare dată. Am fost copleşit de foarte multe mesaje care au venit de la oamenii care o urmăreau, dar care nu au ştiut despre moartea ei. Este impresionant să văd cât a fost de iubită. Cu siguranţă şi ea iubea lumea la fel de mult. Voi continua să o iubesc şi îmi va fi întotdeauna dor de ea. A fost un stâlp pentru familia noastră. Copiii vorbeau cu ea despre orice, iar ea încerca să îi ajute de fiecare dată", a spus bărbatul.

Femeia avea patru copii, toţi vor rămâne acum în grija soţului. "Am crescut mereu spunând că nu voi avea niciodată copii. Iată-mă astăzi cu patru şi nu aş schimba asta pentru nimic. Sunt atât de recunoscătoare că am copii atât de minunaţi şi o familie uimitoare. A fi mamă e uneori un moment plin de satisfacţii şi extrem de frustrant uneori, dar întotdeauna e frumos. Pentru bebeluşii mei, vă iubesc din toată inima", spunea femeia într-o postare din primăvara anului trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Îmi va fi întotdeauna dor de ea". Un bărbat a rămas văduv, cu patru copii. Soţia, care a murit fulgerător, era cunoscută pentru clipurile video postate pe YouTube, în SUA