Antena Meniu Search
x

Foto "Îngrozitor e puțin spus" Majoretă de 13 ani, înjunghiată de 114 de ori de către un fost coleg de clasă, în Statele Unite

Tristyn Bailey, o majoretă în vârstă de 13 ani, a fost înjunghiată de 114 ori într-o crimă ce a îngrozit Statele Unite. Cu doar câteva zile înainte de începerea procesului și a primelor audieri, principalul suspect, un fost coleg de clasă, Aiden Fucci, a pledat nevinovat. Tragedia a avut loc chiar de Ziua Mamei, în Florida.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 00:40

Crima, de o violență greu de imaginat, a avut loc în St John’s County, pe data de 9 mai. Potrivit The Mirror, în ziua fatidică, cei doi tineri, care locuiau în același cartier, au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce se plimbau, la primele ore ale dimineții. Ceva mai târziu, însă, Aiden Fucci a putut fi observat în timp ce fugea de unul singur, fără a mai fi alături de fată. De altfel, fotografii făcute imediat după crimă au surprins-o pe mama adolescentului în timp ce îi spăla hainele, un indiciu în plus pentru anchetatori că băiatul ar fi comis o faptă îngrozitoare și că ar fi încercat să scape de răspundere.

Băiatul auzea voci care îl îndemnau să ucidă

Femeia a fost ulterior arestată și acuzată de manipularea dovezilor, în conexiune cu uciderea fetei. Timp de 16 orei a fost căutată Tristyn Bailey, după ce familia a dat-o dispărută, la orele 10 ale dimineții. În cele din urmă, trupul ei a fost găsit într-o pădure de lângă orașul Jacksonville, statul Florida. Anchetatorii cred că Fucci a înjunghiat-o de nu mai puțin de 114 ori. "Îngrozitor e puțin spus", a declarat procurorul RJ Larizza. Acesta a precizat că 49 dintre rănile descoperite pe mâinile, brațele și capul victimei au fost ca urmare a efortului de a se apăra. "Este o crimă cu sânge rece a unei fete de 13 ani care nu merita să moară", a declarat șeriful din St Johns County, Rob Hardwick. Suspectul, cu doar un an mai mare decât adolescenta, a fost arestat în luna mai. Anchetatorii spun că avea un carnet cu desene satanice, iar prietena lui le-a mărturisit agenților că acesta ar fi mărturisit că auzea voci ce îl îndemnau să ucidă oameni. Mai mult, detectivii au aflat că Fucci își anunțaseră câțiva prieteni că urmează să omoare pe cineva. Etapa preliminară a procesului este programată pentru data de 28 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Îngrozitor e puțin spus" Majoretă de 13 ani, înjunghiată de 114 de ori de către un fost coleg de clasă, în Statele Unite