Antena Meniu Search
x

Foto "Locul Linei este acasă cu familia ei și nu mă voi lăsa până nu va fi acolo”. Disperarea unei mame care își caută fiica de o lună, în Franța. A intrat parcă în pământ

A trecut o lună de când Lina, o adolescentă de 15 ani, a dispărut fără urmă. Au rămas în urmă mii de întrebări și un mister care planează de atunci. Cum a fost posibil ca fata să dispară fără urmă, de parcă ar fi intrat în pământ?

de Monica Palade

la 24.10.2023, 17:20

Disperată, mama fetei spune că nu se va lăsa până când fata nu se va întoarce în sânul familiei. Lina a dispărut fără urmă pe 23 septembrie, pe un drum din Bas-Rhin, în timp ce se îndrepta spre gara Saint-Blaise-la-Roche pentru a lua un tren spre Strasbourg, unde o aștepta iubitul ei. Era un drum de trei kilometri de acasă, pe care copila obișnuia să îl facă adeseori.

Dispărută fără urmă

Mama ei, care nu a vorbit public până acum, și-a exprimat recent furia și determinarea de o găsi. Din ziua dispariției, oamenii legii au făcut zeci de percheziții, verificări, cercetări, însă nu au obținut deloc indicii. Lina face acum obiectul unei anchete pentru răpire și sechestrare, scrie 20 minutes.

„Determinarea, durerea, furia mă împing să nu renunț și să lupt și mai tare”, asigură ea. „Toți cei din jurul meu, oamenii sunt nespus de susținători, un punct forte în acest calvar teribil (…) Locul Linei este acasă cu familia ei și nu mă voi lăsa până nu va fi acolo”, a mărturisit mama Linei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Locul Linei este acasă cu familia ei și nu mă voi lăsa până nu va fi acolo”. Disperarea unei mame care își caută fiica de o lună, în Franța. A intrat parcă în pământ