Antena Meniu Search
x

Mamă şi fiu morţi unul după altul la doar câteva ore distanţă. Bărbatul de 45 de ani s-a stins din viaţă chiar în faţa femeii, în casa lor din Italia

O iubire care s-a unit în moarte. O mamă şi un fiu au murit unul după altul, la o diferenţă de câteva ore. Mai întâi, s-a stins din viaţă bărbatul de 45 de ani, după ce i s-a făcut rău chiar lângă mama sa.

de Monica Palade

la 09.01.2023, 10:45

Mamă şi fiu morţi unul după altul la doar câteva ore distanţă. Bărbatul de 45 de ani s-a stins din viaţă chiar în faţa femeii, în casa lor din Italia - Fan Page

În ciuda eforturilor făcute de medicii chemaţi la faţa locului, pentru Matteo Veroni nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul.

A murit la doar câteva ore distanţă unul de celălat

Câteva ore mai târziu, mama lui, Franca Porta Scarta, în vârstă de 78 de ani, murea în somn, chiar lângă fiul său, al cărui corp nu fusese încă ridicat. Dubla tragedie a avut loc în Villafranca, Lunigiana, provincia Massa Carrara, Italia.

Puţin înainte de miezul nopţii, Matteo Veroni, un șofer de camion, i se făcea rău pe scările casei. Apucase să o sune pe mama sa să îi spună că nu se simte bine, iar femeia a chemat ajutoare. Doar că bărbatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Bătrâna a privit cu durere cum fiul său a murit în faţa ochilor săi.

Mai târziu, bătrâna se stingea şi ea din viaţă. La doar câteva ore după ce și-a văzut fiul murind, scrie FanPage. „Este un doliu pentru întreaga comunitate. Era o familie care se numără printre cei mai vechi în Villafranca, oameni buni. Vestea a stârnit multă durere şi emoţie. Comunitatea este alături de familie, împărtășind durerea acestei tragedii. Tatăl lui Matteo a fost antreprenor și ne-a părăsit acum câțiva ani”, a declarat primarul Filippo Bellesi.

Aşa cum era de aşteptat, cei doi au fost înmormântaţi împreună, în aceeaşi zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Mapamond » Mamă şi fiu morţi unul după altul la doar câteva ore distanţă. Bărbatul de 45 de ani s-a stins din viaţă chiar în faţa femeii, în casa lor din Italia