Antena Meniu Search
x

"Mami te va ține mereu de mână și vei fi mereu prințesa lui tati". Părinți spulberați de durere, după ce fiica lor de 15 ani a murit călcată de autobuz, în UK

O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit după ce a fost lovită de un autobuz. Cu sufletul plin de durere, părinții tinerei spun că aceasta a fost „luată” de lângă ei și au lăsat un ultim mesaj pentru fiica lor.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 08:24

O adolescenă de 15 ani a murit, după ce a fost lovită de un autobuz, în UK
O adolescenă de 15 ani a murit, după ce a fost lovită de un autobuz, în UK - Facebook / Emma Jain Fletcher

Sophie Jain Fletcher, în vârstă de 15 ani, a fost lovită de autobuz în Sheaf Lane, Sheldon, în jurul orei 15:00 pe 18 martie. Tânăra a fost dusă de urgență la spital, unde i-a fost confirmat și decesul. Șoferul autobuzului ajuta poliția cu anchetele lor, relatează Birmingham Live, potrivit Miirror.

Polițiștii nu au aflat încă în ce mod s-a produs accidentul

Străpunși de durere, părinții își plâng acum fiica pe care soarta a luat-o mult prea devreme de lângă ei. 

Cu profundă tristețe și cu inima grea, pe 18 martie, ne-a fost luată fiica scumpă Sophie Jain Fletcher. Era o tânără frumoasă, cu o personalitate uimitoare și cu o prezență pe măsură. Mami te va ține mereu de mână și vei fi mereu prințesa lui tati. Zboară sus frumoasa noastră Sophie Soph. Te vom iubi, pentru totdeauna și mereu, mami și tati”, a fost mesajul sfâșietor al familiei. 

Polițiștii nu au aflat încă în ce mod s-a produs accidentul și continuă ancheta. De asemenea, aceștia au făcut apel la oricine ar putea avea informații utile să contacteze autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » "Mami te va ține mereu de mână și vei fi mereu prințesa lui tati". Părinți spulberați de durere, după ce fiica lor de 15 ani a murit călcată de autobuz, în UK