Antena Meniu Search
x

Foto Mireasă moartă la doar câteva ore după ce a spus "Da". A căzut, în timp ce dansa, în piscina casei pe care o închiriase pentru petrecăreți în Brazilia

Sfârșit tragic pentru o proaspătă mireasă. A murit la doar câteva ore după ce a spus da, după ce a căzut într-o piscină la casa pe care o închiriase pentru familie și prieteni pentru petrecere.

de Redactia Observator

la 16.04.2024, 10:28

Elisangela Gazano, 38 de ani, și-a pierdut echilibrul și a căzut în apă. Deși prietenii au încercat să o salveze și au sunat rapid la serviciile de urgență, femeia a intrat în stop cardio-respirator în drum spre spital și nu a mai putut fi salvată.

A murit la petrecerea de nuntă

Potrivit unui raport, femeia, mamă a cinci copii, dansa pe marginea piscinei, când s-a împiedicat și a căzut. Pe lângă faptul că petreceau pentru nuntă, invitații sărbătoreau și ziua de naștere a uneia dintre fiicele ei.

Tragedia a avut loc, duminică după-amiază, la São Paulo, estul Braziliei. Cu câteva ore înainte de accident, Elisangela Gazano postase o fotografie pe rețelele de socializare, în care apărea îmbrăcată în rochie de mireasă albă, în timp ce arăta documentele semnate, după ce s-a căsătorit cu partenerul ei.

Prietena ei, Flavia Silva, a scris un mesaj de adio emoționant: „Erai atât de fericită că urma să te căsătorești. Bucuria ta a fost contagioasă, râsul tău a fost cel mai bun și când s-a reunit cu cu al meu, toată lumea s-a oprit să te privească. Fie ca Dumnezeu să mângâie inimile familiei și soțului tău. Condoleanțe tuturor. O să ne fie dor”.

Înmormântarea Elisangelei urmează să aibă loc marți după-amiază, scrie The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » Mireasă moartă la doar câteva ore după ce a spus "Da". A căzut, în timp ce dansa, în piscina casei pe care o închiriase pentru petrecăreți în Brazilia