Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Mireasă ucisă de soț chiar în noaptea nunții. Bărbatul, care a plecat apoi singur în luna de miere, condamnat la închisoare pe viață, în Canada

Sfârșit tragic pentru o mireasă chiar în noaptea nunții. A fost ucisă de cel care abia i-a devenit soț și care mai apoi i-a îndesat cadavrul într-o valiză. Bărbatul a fost condamnat acum la închisoare pe viață pentru fapta sa.

de Redactia Observator

la 19.08.2022 , 16:18

Thomas Nutt și Dawn Walker s-au căsătorit pe 27 octombrie anul trecut, însă câteva ore mai târziu femeia a fost ucisă. Cadavrul ei a fost găsit îndesat într-o valiză și „aruncat” pe un câmp, chiar lângă casa în care urma să locuiască cu soțul său, scrie Mirror.

A ucis-o chiar în noaptea nunții

Mireasa de 52 de ani avea răni la față și gât. Nutt o sugrumase, înainte de a o ascunde într-un dulap și de a pleca singur în vacanță. Când s-a întors, i-a pus cadavrul într-o valiză și l-a abandonat pe câmp, unde a fost găsit de câțiva localnici. La începutul acestei luni, bărbatul a fost găsit vinovat de crimă.

Articolul continuă după reclamă

Vecinii au devenit inițial suspicioși când au observat absența lui Dawn, în orașul Lightcliffe, lângă Halifax, Canada. Localnicii i-au găsit cadavrul patru zile mai târziu. După crimă, mirele a sunat chiar și la poliție pentru a anunța că soția lui a dispărut și zile în șir a jucat o șaradă, înainte de a se preda.

În pronunțarea sentinței, judecătorul Johnathan Rose a declarat: „Rămâne un mister de ce ai ucis-o pe această femeie pe care ai luat-o cu câteva ore în urmă de soție”. Chiar înainte de căsătorie, Dawn depusese o plângere la poliție împotriva bărbatului, după un atac, pe care ulterior a retras-o. Chiar și o fostă parteneră a lui Nutt a încercat să o avertizeze că bărbatul este violent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Mireasă ucisă de soț chiar în noaptea nunții. Bărbatul, care a plecat apoi singur în luna de miere, condamnat la închisoare pe viață, în Canada