Antena Meniu Search
x

Foto Moarte învăluită de mister: ce s-ar fi întâmplat cu Lil Tay, influenceriţa celebră de doar 14 ani. Un anunţ bizar a dat ancheta peste cap

Lil Tay a murit subit la doar 14 ani, iar decesul tinerei rapper şi influencer - pe numele său real Claire Hope - e învăluit de mister. Fostul manager al adolescentei pune sub semnul întrebării "declaraţia" familiei acesteia, prin care anunţă moartea lui Lil Tay şi a fratelui ei de 21 de ani, Jason Tian. 

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 17:18

Moartea misterioasă a lui Lil Tay, o tânără rapper şi influencer care s-a stins din viaţă la doar 14 ani, e investigată după anunţul postat de familia fetei pe Instagram. Potrivit Daily Mail, identitatea celui sau celor care au dat trista veste nu a fost dezvăluită.

Lil Tay a murit subit la 14 ani

Acum, fostul manager al controversatei vedete din social media, Harry Tsang, arată cu degetul "veridicitatea" postării, care nu specifică şi cauza morţii lui Lil Tay. Poliţia din Vancouver, oraşul natal al fetei, dar şi agenţii din Los Angeles, unde adolescenta locuia împreună cu mama ei, susţin că nu au informaţii cu privire la moartea celor doi.

Lil Tay a devenit centrul unei controverse în 2018, după ce s-a zvonit că ar fi fost abuzată fizic şi emoţional de tatăl său, dar şi exploatată de fratele ei. Mama adolescentei, de profesie agent imobiliar, şi-a pierdut locul de muncă din cauza conţinutului postat online de mezina sa.

Pe acelaşi subiect

Anunţul bizar al morţii celor doi

"Cu inima grea, vă împărtăşim vestea devastatoare că draga noastră Claire a murit brusc, într-un mod tragic. Nu avem cuvinte să descriem durerea de nesuportat. Acest final este cu totul neaşteptat şi ne-a şocat pe toţi. Moartea fratelui ei ne adânceşte încă o dată durerea de neimaginat. În aceste vremuri de imensă suferinţă, vă rugăm să ne respectaţi dreptul la intimitate, în vreme ce moartea lui Claire şi a fratelui său sunt încă în curs de investigare", se arată în postarea de pe contul de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un internaut pretinde că ştie cauza morţii lui Lil Tay şi a fratelui său: "Ca martor, pot confirma că au murit împreună, într-un accident de maşină. Fratele era la volan". Ar fi un caz clasic de "trimis SMS-uri în timp ce conducea", susţin mai multe voci. Între timp, alţi utilizatori social media sunt convinşi că totul e doar o farsă menită să atragă atenţia publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită de mister: ce s-ar fi întâmplat cu Lil Tay, influenceriţa celebră de doar 14 ani. Un anunţ bizar a dat ancheta peste cap