Antena Meniu Search
x

Foto Nouă bavarezi au băut din aceeaşi sticlă şi s-au prăbuşit, otrăviţi, în bar. Un bărbat de 52 de ani a murit pe loc

Un bărbat de 52 de ani a murit, iar alte opt persoane au ajuns la spital în stare gravă după ce au consumat băuturi otrăvite în oraşul bavarez Weiden. Poliţiştii germani au anunţat luni că victimele au băut din aceeaşi sticlă, cu toţii fiind găsiţi prăbuşiţi la podea, cu dureri acute.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 12:21

O sticlă cu băutură i-a fost fatală unui bavarez de 52 de ani şi a băgat în spital alţi opt oameni, cu vârste cuprinse între 33 şi 52 de ani. Poliţiştii germani au declarat, luni dimineaţă, că cele nouă victime au fost găsite prăbuşite la podea, cu crampe stomacale intense, într-un bar din oraşul Weiden. 

Băutură otrăvită, consumată într-un bar din Germania

Potrivit Euronews, circumstanţele incidentului nu au fost dezvăluite încă, iar presa locală nu precizează ce anume au băut bavarezii otrăviţi. Investigaţia e în curs de desfăşurare, iar cele opt persoane care aveau semne vitale la sosirea echipajelor de intervenţie au fost spitalizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Nouă bavarezi au băut din aceeaşi sticlă şi s-au prăbuşit, otrăviţi, în bar. Un bărbat de 52 de ani a murit pe loc