Antena Meniu Search
x

O femeie a reuşit să scape de soţul abuziv, după 12 ani de captivitate. Poliţiştii au găsit-o dezbrăcată, rasă pe cap şi subnutrită într-un apartament din Franţa

12 ani de captivitate, de chin, tortură şi de aşteptare. Cu ultimele puteri o femeie a sperat că într-o zi va scăpa de viaţa de coşmar pe care o trăia alături de partenerul său de viaţă.

de Monica Palade

la 08.08.2023, 09:07

O femeie a reuşit să scape de soţul abuziv, după 12 ani de captivitate. Poliţiştii au găsit-o dezbrăcată, rasă pe cap şi subnutrită într-un apartament din Franţa - Shutterstock

Poliția franceză a arestat luni în zori un bărbat german de 55 de ani, după ce soția sa a cerut ajutor. A fost deschisă o anchetă pentru „răpire, viol agravat și acte de tortură și barbarie”. Femeia a fost ţinută în captivitate timp de 12, din 2011.

12 ani de captivitate

Femeia şi ea de origine germană, în vârstă de 53 de ai, a fost descoperită în oraşul Forbach en Moselle, aflat la graniţa cu Germania, scrie Le Parisien. Ea a reuşit să ceară ajutor duminică noapte. Oamenii legii care au intervenit la fata locului au găsit-o închisă într-un dormitor al apartamentului ocupat de cuplu. O cameră într-o stare insalubră, conform anchetatorilor, în timp ce restul locuinței era întreținut corespunzător. Victima goală și cu capul ras era subnutrită și avea oase rupte. A fost dusă la spital.

O sursă din poliţie a indicat prezenţa unui adevărat loc de tortură, lucru negat însă de procuror. Cu toate acestea, locuința era dotată cu grilaje instalate la ferestre, dar ar fi fost un dispozitiv care să împiedice numeroasele pisici din casă să iasă.

Femeia de 50 de ani ar fi reușit să fure un telefon pentru a contacta serviciile germane de urgență din Wiesbaden, capitala Renania-Palatinat. Atunci agenții germani au contactat direcția departamentală de securitate publică din Moselle. Poliția franceză l-a arestat pe soțul ei, un bărbat de 55 de ani de naționalitate germană, șomer, fost muncitor într-o fabrică în Germania. Necunoscut poliției franceze, fără antecedente penale, a fost plasat în arestul poliției.

O altă intervenție ar fi avut loc la domiciliul cuplului în 2019 după apelul unui vecin îngrijorat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O femeie a reuşit să scape de soţul abuziv, după 12 ani de captivitate. Poliţiştii au găsit-o dezbrăcată, rasă pe cap şi subnutrită într-un apartament din Franţa