Antena Meniu Search
x

O femeie de 67 de ani, bătută cu brutalitate în apartamentul său din New York. Agresorul a lovit-o de 125 de ori: cum a pledat în faţa instanţei

Un bărbat care a lovit de 125 de ori o femeie în vârstă de 67 de ani din Asia a pledat vinovat pentru crimă motivată de ură.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 17:29

Agresorul a lovit-o de 125 de ori
O femeie de 67 de ani, bătută cu brutalitate în apartamentul său din New York - Profimedia

Tammel Esco, în vârstă de 42 de ani, a fost surprins de camerele de luat vederi atacând cu cruzime femeia asiatică, în apartamentul ei din New York, pe 11 martie, în timp ce era bătută cu brutalitate. Bărbatul a așteptat să intre în apartamentului ei de pe Riverdale Avenue, iar apoi a atacat-o, lovind-o cu pumnii și trântind-o la pământ. Tammel a continuat apoi atacul asupra bătrânei de 67 de ani, lovind-o de peste 125 de ori în jurul capului, relatează Mirror.

Înregistrările video din apartamentul victimei au fost prezentate instanței. Comisarul din Yonkers, John J. Mueller, a descris icidentul ca fiind „unul dintre cele mai îngrozitoare atacuri pe care le-am văzut vreodată”. Femeia lipsită de apărare a fost găsită doar când un martor a sunat la urgențe, după ce l-a văzut e bărbat lovind-o cu pumnii în mod repetat.

Yvette Crespo, un martor la fața locului, a declarat că Tammel s-a oprit din lovituri doar când acesta început să bată la ușă și l-a distras. „Am început să bat la uşă, iar când am făcut asta i-a atras atenţia, şi atunci a coborât de pe ea. A ieșit pe ușa aceea, a mers la colț, și-a ridicat mâinile”, a spus Yvette. Departamentul de poliție Yonkers a sosit la fața locului după apelul de la Yvette, iar bărbatul a fost arestat la scurt timp după, la fața locului. Acesta locuia în aceeași clădire cu victima.

Agresorul a stat în închisoare în 2010, pentru că a înjunghiat pe cineva

Biroul procurorului județean Westchester a confirmat că Tammel a pledat vinovat pentru infracțiune de ură de agresiune de gradul întâi, care este o infracțiune violentă. El urmează să fie condamnat pe 29 noiembrie la 17 ani și jumătate de închisoare, împreună cu cinci ani de supraveghere, după ce va fi eliberat. Potrivit poliției, el a fost arestat de 14 ori anterior și a stat în închisoare în 2010 pentru că a înjunghiat pe cineva.

Victima a fost dusă de urgență la Centrul Medical Westchester, unde a fost tratată pentru o sângerare la creier, o serie de fracturi faciale, vânătăi și tăieturi la cap și față. „Acordul de astăzi asigură dreptatea victimei curajoase care a îndurat atacul șocant și consecințele acestuia și pentru o comunitate afectată de trauma acestei violențe determinate de ură”, a declarat procurorul districtual al județului Westchester, Miriam Rocah

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie de 67 de ani, bătută cu brutalitate în apartamentul său din New York. Agresorul a lovit-o de 125 de ori: cum a pledat în faţa instanţei