Antena Meniu Search
x

O femeie riscă doi ani de închisoare. S-a prefăcut însărcinată și a cerut 8000 de euro pentru avort de la un spaniol

O femeie în vârstă de 40 de ani, aflată ilegal în Spania, va fi judecată, joi, pentru înşelăciune. Aceasta l-a minţit pe un bărbat cu 20 de ani mai bătrân că a rămas însărcinată şi are nevoie de bani pentru avort.

de Redactia Observator

la 09.09.2021, 16:59

O falsă gravidă şi-a minţit partenerul ocazional că are nevoie de bani pentru avort
O falsă gravidă şi-a minţit partenerul ocazional că are nevoie de bani pentru avort - Profimedia

O femeie de 40 de ani, originară din Columbia, are de dat explicaţii în Instanţă după ce l-a înşelat pe concubinul său că ar fi rămas însărcinată. Falsa gravidă i-a cerut reclamantului cu 20 de ani mai bătrân bani pentru a întrerupe sarcina. Avocatul bărbatului susţine că inculpata ar fi stabilit o relaţie de prietenie cu clientul său, cei doi ajungând să întreţină ocazional relaţii sexuale, relatează El Mundo.

După ce l-a anunţat că vor avea un copil, femeia i-a cerut acestuia să-i pună la dispoziţie banii necesari pentru o întrerupere de sarcină. În perioada ianuarie - februarie 2016, imigranta a reuşit să stoarcă aproximativ 8.000 de euro de la spaniol. Suma ar fi fost necesară pentru intervenţia chirurgicală care "a avut loc" într-o clinică din Madrid şi în urma căreia "au apărut" complicaţii. Dar la un moment dat bărbatul a pus punct şi a refuzat să mai plătească, iar femeia ar fi început atunci să îl urmărească şi să îi bată insistent la uşă, lăsându-i bileţele scrise de mână.

Cum s-a terminat totul? Cu o plângere la Poliţie, depusă de cetăţeanul spaniol. Pentru fapta sa, imigranta ar putea primi o pedeapsă de doi ani după gratii, care ar putea fi înlocuită cu expulzarea sa de pe teritoriul Spaniei pe o perioadă de șase ani. În ceea ce privește răspunderea civilă, procurorii solicită despăgubirea victimei cu 8.000 de euro. În plus, femeia va trebui să plătească şi 300 de euro, daune morale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O femeie riscă doi ani de închisoare. S-a prefăcut însărcinată și a cerut 8000 de euro pentru avort de la un spaniol