Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 7 ani, răpită şi violată într-o dubă. Poliţiştii au făcut publice imagini cu al doilea suspect. Copila a fost abandonată la marginea unei păduri din Anglia

Caz halucinant în Marea Britanie. Un bărbat a fost arestat după ce ar fi agresat sexual o fetiţă de şapte ani pe care a abandonat-o ulterior într-o pădure de la marginea oraşului.

de Redactia Observator

la 18.08.2022, 16:33

Poliţiştii au făcut publice imagini cu al doilea suspect
Poliţiştii au făcut publice imagini cu al doilea suspect - Twitter Greater Manchester Police @gmpolice

Potrivit poliţiştilor britanici, copila ar fi fost răpită din Droylsden, Greater Manchester, miercuri după-amiaza, în jurul orei locale 16:00. Poliţiştii sunt acum pe urmele unui al doilea suspect, un tânăr considerat complice la întregul atac, scrie The Sun.

Abuzată şi abandonată în pădure

Anchetatorii au transmis că fata ar fi fost smulsă de un bărbat şi dusă într-o zonă împădurită, acolo unde ar fi întreţinut relaţii intime forţate cu ea. După ce a comis ororile, tânărul a abandonat-o pe copilă în pădure. 

Ea a reuşit să îşi găsească singură drumul către un prc din apropiere, acolo unde a reuşit să se revadă cu familia ei. În urma unei anchete, poliţiştii au arestat un bărbat în vârstă de 35 de ani, suspectat de răpire şi agresiune sexuală. Bărbatul va rămâne în spatele gratiilor, urmând să fie audiat zilele următoare. 

Pe acelaşi subiect

Mai mult, poliţiştii au pornit acum pe urmele unui al doilea suspect, despre care spune că ar fi acţionat "în mod suspicios" în zona respectivă la momentul petrecerii atacului. Oamenii legii au făcut publice două fotografii cu bărbatul şi au îndemnat populaţia să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie în cazul în care au detalii despre acesta. 

Prima imagine a fost surprinsă la câteva momente după răpire, în timp ce a doua a fost făcută la aproximativ 30 de minute după atac, au transmis poliţiştii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 7 ani, răpită şi violată într-o dubă. Poliţiştii au făcut publice imagini cu al doilea suspect. Copila a fost abandonată la marginea unei păduri din Anglia