Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doar 7 ani a murit în spital, la două zile după ce a fost scoasă inconştientă din piscina unui hotel din Mallorca. Venise în vacanţă cu familia

O fetiţă de doar şapte ani a murit la spital, la două zile după ce a fost scoasă inconştientă din piscina unui hotel din Mallorca.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.06.2022, 21:09

Mallorca
O fetiţă de doar 7 ani a murit în spital, la două zile după ce a fost scoasă inconştientă din piscina unui hotel din Mallorca - Profimedia

Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spital şi internată pe secţia de Terapie Intensivă în stare critică luni, după ce a fost salvată de la înec din piscina unui hotel din Mallorca. Potrivit The Sun, surse de la Spitalul Son Espases din capitala insulei Palma au confirmat că fetiţa a pierdut lupta pentru viaţă.

Familia venise în vacanţă pentru câteva zile

O investigaţie a poliţiei asupra incidentului de luni de la hotelul de patru stele HYB Eurocalas din stațiunea de pe coasta de est a Calas de Mallorca este în desfășurare. Fetiţa de origine irlandeză a fost transportată de urgență la spital, „într-o stare critică”, luni după-amiază.

Părinții fetei primesc consiliere profesională pentru ai ajuta să facă faţă pierderii cumplite.

Luni, în jurul orei 15.40, am primit un apel de urgenţă după ce salvamarii hotelului au zărit o fată care zăcea nemişcată pe fundul piscinei. Au intervenit pentru a o salva. I-au acordat primul ajutor şi au resuscitat-o după ce au scos-o din apă pentru că itnrase în stopc cardiac. Paramedicii au continuat să încerce să o resusciteze după ce au ajuns la fața locului reuşind să îi restabilească pulsul. A fost dusă de urgenţă la Spitalul Son Espases”, a declarat purtătoarea de cuvânt a centrului regional de coordonare a situaţiilor de urgenţă.

Nu este prima tragedie care a avut loc într-o staţiune din Mallorca, în această lună. Pe 5 iunie, Corey Aughey, în vârstă de șase ani, din nordul Belfastului, a murit la spital după ce a căzut în piscina hotelului în care era cazată cu familia, în stațiunea Sa Coma din Mallorca, lângă vila Love Island.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » O fetiţă de doar 7 ani a murit în spital, la două zile după ce a fost scoasă inconştientă din piscina unui hotel din Mallorca. Venise în vacanţă cu familia