Antena Meniu Search
x

O mamă a doi copii, ucisă din greşeală în timpul unei partide de amor. Bărbatul a fost condamnat la peste patru ani de închisoare, în Anglia

O mamă a doi copii, în vârstă de 33 de ani, a fost ucisă din greşeală în timpul unei partide de amor, după ce partenerul său a pus presiune pe gâtul partenerei în timpul actului mai dur, cu care femeia fusese de acord.

de Monica Palade

la 08.09.2021, 10:30

O mamă a doi copii, ucisă din greşeală în timpul unei partide de amor. Bărbatul a fost condamnat la peste patru ani de închisoare, în Anglia - Durham Police

Sam Pybus, 32 de ani, din Darlington, a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare pentru omor involuntar. Tânărul a pledat vinovat, dar a mărturisit că nu a avut intenţia să o rănească.

Militanții au declarat că sentința trimite un „mesaj îngrozitor femeilor”. „Se pare că sugrumarea unei femei până la moarte este încă privită în lege ca un accident nefericit, mai degrabă decât o violență gravă teribilă”, a spus o purtătoare de cuvânt de la We Can’t Consent To This, care militează împotriva utilizării ca apărare a „sexului dur” în cazuri care implică violență împotriva femeilor și fetelor.

Incidentul a avut loc pe 7 februarie, la primele ore ale dimineţii, în casa femeii din Darlington, Anglia. Sophie Moss, 33 de ani, a fost descrisă la tribunal ca o „persoană vulnerabilă care avea o sănătate fizică şi mentală slăbită”. În momentul incidentului, copiii săi locuiau la tatăl lor, iar ea era singură. Era în relaţie cu un alt bărbat, dar întreţinea relaţii sexuale când şi când cu Pybus de trei ani.

Pybus, care era căsătorit, s-a prezentat singur la poliţiei în acea dimineaţă. Procurorul Richard Wright a declarat că bărbatul le-a spus anchetatorilor că „trebuie să o fi sugrumat pe Moss, dar nu-și amintea să fi făcut acest lucru”.

Pe acelaşi subiect

A murit în timpul partidei de amor

El a spus că atunci când s-a trezit a găsit-o goală lângă el, fără să răspundă. Însă, în loc să sune după ajutor s-a dus în maşinp şi s-a gândit timp de 15 minute ce să facă, înainte de a merge la secția de poliție.

Un post mortem a constatat că a murit de strangulare. Pybus a pretins că sexul între el și Moss a fost „întotdeauna dur și că el o domina în timpul activității lor sexuale, dar că nu ar fi mers niciodată atât de departe încât să o rănească”. El a spus că uneori aplica „o presiune ușoară” pe gâtul ei în timpul actului sexual: „un act pe care ea l-a încurajat și s-a bucurat”.

Pybus a spus că a aranjat să meargă la casa lui Moss pentru a face sex pe 6 februarie, după ce soția sa se culcase. El a spus polițiștilor că a băut timp de 10 ore și a consumat aproximativ 24 de sticle de bere, înainte de a se duce la Moss.

El a pretins că își amintește puțin de circumstanțele partidei amoroase care a condus la moartea ei. El a spus că a crezut că trebuie să o fi sugrumat pentru că îi dureau mâinile, dar nu-și amintea ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Mapamond » O mamă a doi copii, ucisă din greşeală în timpul unei partide de amor. Bărbatul a fost condamnat la peste patru ani de închisoare, în Anglia