Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăra de 22 de ani găsită moartă într-un apartament din Anglia ar fi fost ucisă de iubit. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor lângă trupul ei: "Erau foarte fericiţi"

Familia directorului de marketing care şi-ar fi ucis iubita înainte de a-şi lua viaţa spune că se roagă pentru alinarea sufletelor greu încercate în urma tragediei. Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost găsite într-un apartament din Kettering, în condiţii suspecte.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.08.2021, 21:28

Trupurile neînsufleţite ale lui Maddie Durdant-Hollamby și Ben Green, în vârstă de 41 de ani, au fost găsite de polițiști la o casă din Kettering, Northamptonshire, cu puțin înainte de ora 13 vineri. Detectivii suspectează că Maddie, în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă de directorul de marketing, tată a trei copii, în casa acestuia, în valoare de 700.000 de lire sterline.

"Nu există cuvinte care să descrie circumstanța extrem de tristă a acestui incident tragic și gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia, cei dragi și prietenii lui Maddie. Am cere acum cu respect respectarea timpului pentru a ne cerne gândurile în pace, deoarece nu mai avem alte comentarii de făcut în acest moment devastator", a transmis familia bărbatului.

Bărbatul de 40 de ani ar fi avut mai multe iubite tinere

Poliția din Northamptonshire a declarat că nu există un istoric privind abuzuri domestice între cei doi, iar prietenii cuplului au spus pentru The Sun că erau foarte fericiți împreună.

Pe acelaşi subiect

Mama tinerei i-a adus anterior un omagiu „îngerului său frumos”: „Acestea sunt cele mai grele cuvinte pe care le-am avut vreodată de scris. Frumoasa noastră Maddie a dispărut. Și-a crescut propriul set de aripi și a plecat să zboare împreună cu îngerii. 22 de ani de iubire a acestei fete uimitoare nu vor fi niciodată suficienți, am crezut că avem o viață în față. Vă rog să îi țineți pe cei dragi puțin mai aproape și să îi sărutați puțin mai mult... nu știți niciodată când poate fi ultima dvs ocazie. Fetiță. Ai fost lumea noastră și viețile noastre nu vor mai fi complete fără tine în ea. Raiul este atât de norocos să te aibă”.

Maddie Durdant-Hollamby avea doar 22 de ani

Instagram / Maddie Durdant-Hollamby

Ieri au apărut afirmații potrivit cărora Ben Green ar fi avut „un şir de tinere iubite”, cu vârste cuprinse între 22 și 30 de ani înainte de a se întâlni cu Maddie.

„Erau foarte multe tinere care veneau des pe acolo. Erau asemănătoare cu ea (Maddie). Erau tinere, cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani. A avut cel puţin 3 prietene în perioada asta. Treceau şasee luni şi apărea alta”, a povestit o vecină care a locuit alături timp de 18 luni. Aceasta l-a descris ca fiind „arogant”, "gelos", o persoană cu care „nu puteam vorbi prea multe”.

„Uneori îl salutam şi nici măcar nu răspundea. Îi spunea salut soțului meu, dar nu mie. Mă privea ca și cum ar spune: «De ce vorbești cu mine?». Este șocant să aflu ce s-a întâmplat. M-a făcut să mă simt foarte rău”, a continuat femeia.

Prietenii spun că cei doi erau fericiţi împreună

Un alt vecin, Adam Rodwell, în vârstă de 30 de ani, a spus că Green era „arogant”, adăugând: „Aşa era comportamentul său”. În schimb, prietenii lui Green l-au descris ca un „tată fabulos” și au spus că el și Maddie erau împreună de aproximativ doi ani.

Ben Peter Green şi-ar fi ucis iubita de 22 de ani

Facebook / Ben Peter Green

Se crede că Maddie și Green au avut o relație după ce s-au întâlnit la locul de muncă în departamentul de marketing de la Alumasc Water Management Solutions. Un alt prieten al cuplului a povestit despre durerea pe care a simţit-o auzind cele întâmplate şi a oferit detalii poliţiei despre relaţia pe care aceştia o aveau: „Ben și Maddie erau împreună de aproximativ doi ani și erau foarte fericiți. Au fost recent în străinătate în vacanță, iar el tocmai ce fusese promovat la locul de muncă. Aveau totul pentru ei și tot ce trebuia era să trăiască. Nu-mi vine să cred că a ucis-o pe Maddie și apoi și-a luat viața. El nu avea un astfel de suflet să facă asta. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cu ce a greșit, dar este foarte dureros".

O anchetă este încă în desfăşurare, ofiţerii încercând să stabilească cu exactitate circumstanţele care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Tânăra de 22 de ani găsită moartă într-un apartament din Anglia ar fi fost ucisă de iubit. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor lângă trupul ei: "Erau foarte fericiţi"