Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără găsită moartă într-o valiză abandonată lângă un tomberon, pe o stradă din Toronto. Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru prinderea criminalului

Varsha Gajula, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită moartă într-o valiză abandonată pe stradă, lângă un tomberon de gunoi. Este a 50-a crimă comisă în orașul canadian Toronto, de la începutul acestui.

De Veronica Micu la 29.08.2021, 13:03

Descoperirea macabră a fost făcută, miercuri dimineață, de un mecanic auto. Bărbatul a mers să arunce ceva la gunoi, moment în care a observat că dintr-o valiză abandonată lângă tomberon ieșea o mână. Speriat, omul a alertat imediat poliția.

În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat că victima se numește Varsha Gajula, o femeie de 41 de ani, din Caledon, un oraș din municipalitatea regională Peel, regiunea canadiană Toronto, Ontario. 

Poliția din Toronto cere ajutorul oamenilor, pentru prinderea criminalului

Pe acelaşi subiect

Ancheta a fost preluată imediat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției din Toronto, care a anunțat că face verificării, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs crima. De asemenea, ofițerii canadieni au făcut un apel pe pagina oficială a Poliției din Toronto, cerând ajutorul oamenilor pentru orice informații care pot duce la prinderea criminalului. 

"Oricine a vzut-o pe Varsha Gajula, au auzit au fost martori la orice lucru suspect, este îndemnat să contacteze detectivii criminaliști", au transmis polițiștii pe pagina de Facebook.

Ei nu au dezvăluit cauza morții, scrie Toronto Sun.

Potrivit autorităților, este a 50-a crimă comisă în orașul canadian Toronto, de la începutul acestui an.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Tânără găsită moartă într-o valiză abandonată lângă un tomberon, pe o stradă din Toronto. Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru prinderea criminalului

Breaking News

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel