Antena Meniu Search
x

Fată de 15 ani omorâtă de colegul de clasă, după ce i-a spus că este însărcinată cu copilul lui, în Argentina. ”A ucis-o ca pe un câine!”

O fată de 15 ani din Argentina a fost ucisă de colegul ei de clasă, după ce i-a spus că este însărcinată cu copilul lui. Lucia Fernandez a fost lovită în mod repetat peste cap cu o piatră și înjunghiată de zeci de ori în gât și în stomac de tatăl copilului pe care îl purta în pântece, în Mendoza, Argentina.

de Redactia Observator

la 28.08.2021, 21:31

Presa locală a transmis că tânărul de 14 ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, ar fi ucis-o pe Lucia în momentul în care a aflat că fata este însărcinată.

„A ucis-o ca pe un câine, înjunghind-o pe tot corpul și lăsându-i fața desfigurată”, a spus tatăl fetei ucise.

Înainte ca teribila crimă să aibă loc, suspectul i-ar fi cerut Luciei să se întâlnească într-o casă abandonată unde a bătut-o brutal și apoi a înjunghiat-o de 10-15 ori. Băiatul a lăsat apoi cadavrul fetei în casa cu pricina și a fugit de la fața locului, scrie Daily Star.

Fata a fost descoperită de un vecin, 20 de minute mai târziu, însă rănile ei erau atât de grave încât era deja moartă când a găsit-o.

Pe acelaşi subiect

Colegul de clasă al fetei a recunoscut că a ucis-o când a aflat că este însărcinată

Autopsia a constatat fata a avut parte de o moarte cumplită, suferind numeroase răni cauzate de lovituri cu o piatră și cu un cuțit. Cea mai gravă dintre răni era în zona stomacului.

Comunitatea locală a fost zdruncinată de moartea adolescentei și a organizat un miting pentru a le cere autorităților să-l găsească pe criminal. 

Presupusul criminal al Luciei a fost găsit după ce un martor le-a spus în cele din urmă polițiștilor că i-a văzut pe cei doi lângă casa abandonată, înainte de crimă. Autoritățile l-au reținut pe băiatul de 14 ani și, în timpul audierilor, el a recunoscut că a ucis-o când a aflat că este însărcinată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Fată de 15 ani omorâtă de colegul de clasă, după ce i-a spus că este însărcinată cu copilul lui, în Argentina. ”A ucis-o ca pe un câine!”