Antena Meniu Search
x

O mamă a patru copii a murit de cancer la trei zile după ce a îmbrăcat rochia de mireasă: ''Copiii plâng şi își caută mama''

O mamă curajoasă a pierdut lupta cu cancerul la doar trei zile după ce s-a căsătorit cu sufletul ei pereche. Grainne Fogarty Clinch, în vârstă de 36 de ani, și noul ei soț Paul, s-au căsătorit înconjurați de cei patru copii - Declan, 16 ani, Corey, 14, Hannah, șase și Kaiden, trei.

de Redactia Observator

la 14.04.2022, 13:22

O mamă a 4 copiii a pierdut lupta cu cancerul la trei zile după ce a îmbrăcat rochia de mireasă
O mamă a 4 copiii a pierdut lupta cu cancerul la trei zile după ce a îmbrăcat rochia de mireasă - Mirror

Femeia din Dublin învinsese cancerul de sân cu câțiva ani înainte de ceremonia care a avut loc luna trecută. Dar o scanare RMN făcută în ziua de Anul Nou a dezvăluit o tumoare. Cuplul a împărtășit doar trei zile de căsătorie înainte ca aceasta să se stingă din viaţă. 

Cancerul femeii a recidivat

Acum, mama ei, Lorraine Sherlock, crede că dacă Grainne ar fi făcut scanarea RMN mai devreme, ar fi fost eligibilă pentru tratament, iar implicit ar fi avut mai mult timp alături de cei patru copii ai săi și de noul soț. Ea a spus: ''A fost mireasă timp de trei zile înainte de a muri. Ea mi-a spus înainte de a muri că nu vrea să-și lase copiii și știu asta. A fost o mamă grozavă și copiii plâng în mod constant acum şi își caută mama".

Grainne s-a plâns pentru prima dată de dureri de braț în urmă cu aproximativ opt luni și a participat la controale regulate la Spitalul Beaumont. Mama a patru copii avea și deficiențe de vedere, dar nu și-a lăsat niciodată defectul să o descurajeze ca să ducă o viață plină. 

Lorraine a afirmat: ''Grainne a avut cancer de sân în 2019 și i s-a îndepărtat un nodul de la sânul drept. Și-a terminat tratamentul în mai 2020 și se întorcea la Beaumont pentru controale. Anul trecut, a mers înapoi la spital cu o durere în brațul drept, dar i s-au administrat analgezice și i s-a spus că este o leziune a nervilor ca efect secundar de la chimioterapie. Durerea a devenit atât de puternică, plângea în mod constant și chiar și-a pierdut puterea din braț. În cele din urmă, când a ajuns într-un stadiu în care brațul i s-a umflat și nu se putea mișca din cauza durerii, a fost trimisă la o scanare pe 1 ianuarie și i s-a spus pe 7 ianuarie că există o tumoare inoperabilă. Nu puteau face nimic. Era terminal."

Cei apropiaţi au creat o pagină de strângere de fonduri. Într-o declarație, Spitalul Beaumont a spus: ''Spitalul nu comentează cazuri individuale'', conform Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O mamă a patru copii a murit de cancer la trei zile după ce a îmbrăcat rochia de mireasă: ''Copiii plâng şi își caută mama''