Antena Meniu Search
x

Foto O mamă s-a înfometat pentru a avea ce să le pună pe masă celor patru copii ai ei, în UK. A făcut mari sacrificii: "Muncesc din greu"

Kelly Young, în vârstă de 41 de ani, din UK, a impresionat o lume întreagă după ce a mărturisit cum a stat nemâncată pentru a avea ce să le pună pe masă copiilor ei. Femeia a slăbit câteva kilograme pentru că a vrut să vadă întâi că micuții ei au ce să mănânce, punându-se pe ea pe al doilea loc.

de Cristina Cruceru

la 31.01.2023, 21:20

O mamă s-a înfometat pentru a avea ce să le pună pe masă celor patru copii ai ei, în UK
O mamă s-a înfometat pentru a avea ce să le pună pe masă celor patru copii ai ei, în UK - Facebook

Kelly Young a impresionat o lume întreagă cu povestea ei. Femeia și-a pierdut locul de muncă în 2021, iar situația ei financiară se înrăutățea. Aceasta lua împrumuturi din bancă, pentru a putea supraviețui, însă nu se putea descurca să le plătească. Așa că a început să facă economii, chiar și din cumpărături. A renunțat la multe lucruri și a făcut mari sacrificii pentru a avea ce pune pe masă.

Kelly Young, din Partick, Glasgow, a rămas șomeră în decembrie 2021 și a trebuit să se lupte pentru a-și hrăni cei patru copii și pentru a plăti chiria. Femeia în vârstă de 41 de ani a vrut să se asigure că ai ei copii au destulă mâncare, așa că a renunțat la a mai mânca, ceea ce a făcut-o să piardă rapid din greutate.

Și-a găsit un nou loc de muncă

În cele din urmă, a reușit să își găsească un nou loc de muncă ca femeie de serviciu și a primit sprijin din partea comunității locale. Aceasta spunea: Acum am un loc de muncă ca femeie de serviciu și muncesc din greu pentru a-mi întreține familia cât pot de bine. Întotdeauna am crezut în capacitatea de a te ajuta singur, dar când ești într-o groapă atât de adâncă este imposibil.

Mi-a trebuit mult ca să-mi înghit mândria și să recunosc că am nevoie de ajutor pentru mine și familia mea, dar adevărul este că am un loc de muncă acum și încă nu mă descurc. Ziua de salariu devine zi de concediu și trăiesc în mod constant din descoperirea de cont - este un ciclu fără sfârșit.

Kelly a primit sprijin din partea unei asociații de servicii sociale, care i-a oferit pachete cu alimente și diferite vouchere: De aceea, locuri precum acestea sunt atât de importante momentele grele, ei păstrează legătura cu mine și este bine să știu că oamenii sunt acolo pentru mine și că este un loc pentru fiecare în parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » O mamă s-a înfometat pentru a avea ce să le pună pe masă celor patru copii ai ei, în UK. A făcut mari sacrificii: "Muncesc din greu"