Antena Meniu Search
x

O mamă și-a înjunghiat fiul de 5 ani, apoi și-a pus capăt zilelor, în Londra.Tatăl micuțului i-a găsit fără viață în propria casă

Crima care a șocat o lume întreagă. O mamă și-a ucis copilul de cinci ani, fără să stea pe gânduri. Femeia s-a încuiat în dormitor, și-a înjunghiat mortal băiatul, apoi s-a sinucis. Cel care a descoperit trupurile neînsuflețite a fost chiar tatăl micuțului. 

de Cristina Cruceru

la 25.01.2023, 14:53

O mamă și-a înjunghiat fiul de 5 ani, apoi și-a pus capăt zilelor
O mamă și-a înjunghiat fiul de 5 ani, apoi și-a pus capăt zilelor - Facebook

Yi Chen, în vârstă de 37 de ani, și fiul ei, Xingduan Yuan, au fost găsiți fără viață în propria casă, din Barnet, în nordul Londrei. Cel care a făcut descoperirea macabră a fost chiar soțul femeii. Acesta se întorsese de la școală, unde îl lăsase pe celălalt fiu al lor. Tragedia a avut loc pe 21 iunie anul trecut, însă ancheta continuă și au ieșit la iveală noi mărturisiri cutremurătoare.

Femeia era în depresie

În cadrul investigației făcute de autoritățile britanice s-a aflat cum Chen a căutat sprijin psihiatric, pentru că se lupta cu depresia, anxietatea, avea gânduri sinucigașe, migrene și insomnie. Totul se întâmpla înainte de crimă.

Soțul ei, Shuai Yuan, a declarat la audieri că avea impresia că starea soției sale se îmbunătățise. Acesta a spus că: "Din ceea ce am văzut, am crezut că se simțea mai bine, dar acum îmi dau seama că se înrăutățea și a ales să ascundă acest lucru de mine".

Bărbatul primise un mesaj de la soția sa, în care aceasta îi spunea că nu vrea ca Xingduan să meargă la școală în acea zi. El l-a lăsat pe celălalt fiu al lor la școală și s-a întors acasă la ora 11.20, unde și-a dat seama că băiatul nu avea la el cravata de la școală. Yuan a ieșit din nou din casă și a lăsat cravata, înainte de a merge să ia medicamentele lui Chen, relatează Mirror.

Când a ajuns înapoi, tatăl a constatat că ușa dormitorului era încuiată, așa că a folosit un ciocan pentru a forța intrarea. Apoi și-a găsit soția moartă pe pat și pe Xingduan în apropiere, cu o rană fatală la gât. Medicul legist a explicat faptul că băiatul a fost ucis, iar femeia și-a pus capăt zilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » O mamă și-a înjunghiat fiul de 5 ani, apoi și-a pus capăt zilelor, în Londra.Tatăl micuțului i-a găsit fără viață în propria casă