Antena Meniu Search
x

O tânără de 18 ani a murit pe o autostradă din SUA, după ce anvelopa unui camion s-a desprins și a intrat prin parbrizul mașinii sale

Accident șocant în SUA. O tânără de 18 ani a murit pe loc, după ce anvelopa unui camion s-a desprins și a intrat direct prin parbrizul mașinii în care se afla și adolescenta. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 21:57

Lauren Collins, în vârstă de 18 ani, a murit când a fost lovită de o anvelopă pe autostrada Interstate 75, lângă Richwood, Kentucky, a confirmat biroul șerifului din Boone County. Singură în mașină, Lauren a trebuit să fie descarcerată din autoturismul său. Fata a fost dusă la spital, însă rănile au fost mult prea grave, iar medicii nu au mai putut decât să constate decesul adolescentei de doar 18 ani, relatează Mirror.

A murit după ce o anvelopă a unui camion i-a intrat prin parbriz

Modul în care a murit pare desprins din filmele de groază. Anvelopa unui camion, care circula pe celălalt sens de mers al autostrăzii, s-a desprins, a sărit peste parapeții de beton care despărțeau benzile și a intrat direct prin parbrizul mașinii conduse de Luren.

„Lauren a știut să lumineze orice cameră în care a intrat. Ea putea face pe oricine să zâmbească. Era un om pe care te puteai baza mereu pentru a fi acolo pentru tine. Am iubit personalitatea ei plină de energie, amestecată cu dorința ei de a fi grijulii față de ceilalți. Să o cunosc însemna să o iubesc. Ea a fost și încă este iubită de atât de mulți oameni din atâtea motive uimitoare”, a declarat un prieten al adolescentei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O tânără de 18 ani a murit pe o autostradă din SUA, după ce anvelopa unui camion s-a desprins și a intrat prin parbrizul mașinii sale