Antena Meniu Search
x

O tânără de 25 de ani din Slovacia se plânge că Instagram îi şterge mereu contul. Oamenii îi dau report pentru că e prea frumoasă: "Ei nu cred că sunt reală" - GALERIE FOTO

Veronika Rajek, un fotomodel din Slovacia, este exasperată de faptul că Instagram îi şterge în mod constant contul de Instagram.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 16:10

Tânăra în vârstă de 25 de ani se plânge că rămâne frecvent fără contul de Instagram pentru că oamenii nu cred că arată atât de bine în realitate şi îi raportează pagina. Veronika, fostă câştigătoare a Miss Slovacia în 2016, a precizat că a avut de suferit în mediul online pentru că oamenii o acuză că a apelat la operaţii estetice şi alte trucuri pentru a arăta aşa.

Singurul program de editare pe care îl foloseşte

"Oamenii nu cred că sunt reală. Mi se pare o discriminare că alte femei pot face același lucru ca mine, iar contul meu este șters din cauza felului în care arăt. Oamenii cred că sunt un robot sau că mă ascund în spatele altei identități. Se spune că cei frumoși au viața mai ușoară, dar mie îmi e mai greu. Alții îmi fac viața dificilă pentru că arăt bine", a declarat Veronika Rajak pentru DailyMail.

Tânara a mai precizat că nu apelează la programe de editare atunci când postează fotografii pe Instagram. De operaţii estetice nici nu poate fi vorba. Veronika a declarat că singura aplicaţie pe care o foloseşte este una care îi uniformizează tenul şi nu apelează la Photoshop sau filtre pentru a-şi modifica fotografiile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O tânără de 25 de ani din Slovacia se plânge că Instagram îi şterge mereu contul. Oamenii îi dau report pentru că e prea frumoasă: "Ei nu cred că sunt reală" - GALERIE FOTO