Antena Meniu Search
x

Foto O tânără din SUA riscă închisoarea în Dubai, după ce a țipat în public. Polițiștii nu-i permit să se întoarcă acasă

O tânără influenceriță TikTok a fost reținută în Dubai după ce a „țipat în public”. Polițiștii nu îi permit să se întoarcă acasă și, dacă va fi găsită vinovată, ar putea fi condamnată la doi ani de închisoare. 

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 20:21

Tierra Allen riscă închisoarea în Dubai, după ce a țipat în public
Tierra Allen riscă închisoarea în Dubai, după ce a țipat în public - @sasssy.trucker/TikTok

Tierra Allen din San Diego, California, care locuiește acum în Houston, Texas, se afla în Dubai, în vacanță, când a fost reținută de poliție în timpul unei altercații cu o companie de închiriere de mașini.  În timpul vacanței sale, tânăra de 29 de ani a fost impicată într-un accident rutier minor, cu mașina închiriată. Din fericire, nici ea, nici prietena ei, care conducea mașina, nu au fost rănite, relatează Mirror.

Riscă închisoare pentru că a țipat în public

După incident, atât mașina, cât și toate bunurile personale ale Tierrei au fost luate de către cei de la firma de închiriere, inclusiv cardurile de credit și telefonul mobil. Când a mers la sediul firmei pentru a-și recupera lucrurile, managerul a refuzat să le dea înapoi și a cerut bani în schimbul lor. Aceasta a început să țipe iar managerul a sunat la poliție. Tânăra a fost reținută și nu i s-a mai permis să se întoarcă în SUA, potrivit unei organizații de justiție civilă numită Deținut în Dubai.

Managerul a fost nepoliticos și rău cu mine. M-am simțit atât de speriată. M-a urmărit în afara biroului și m-am simțit foarte intimidată. I-am spus să se oprească, dar, în schimb, a sunat la poliție și mi-a deschis un dosar, se pare că am „țipat”. Poliția a spus că nu pot merge acasă. Le-am spus că am o urgență medicală și că trebuie să mă întorc în SUA, dar nu m-au lăsat. Acum am aflat că poliția ar putea să mă țină aici luni de zile, în timp ce ei decid dacă mă judecă și dacă o fac, aș putea merge la închisoare!”, a spus tânăra.

Acum, poliția i-a confiscat pașaportul și i-a interzis să părăsească țara, în timp ce ei decid dacă o vor urmări penal. Dacă va fi găsită vinovată, Tierra riscă până la doi ani de închisoare, amendă și deportare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O tânără din SUA riscă închisoarea în Dubai, după ce a țipat în public. Polițiștii nu-i permit să se întoarcă acasă