Antena Meniu Search
x

O tânără şi-a dat seama că a fost împuşcată la o nuntă în Palestina, la 3 luni după incident: "Credeam că e întindere de muşchi"

Incident bizar în zi de sărbătoare: O tânără şi-a dat seama că a fost împuşcată la o nuntă, la trei luni de la incident. Medicii îi spuseseră iniţial că „totul este în regulă”, dar apoi a aflat adevărul înfiorător.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.01.2022, 16:19

- Shutterstock

O tânără și-a dat seama că fusese împușcată la o nuntă în Cisiordania, lângă Palestina, la trei luni după incident. Credea iniţial că ar putea avea o întindere de muşchi, dar a decis să meargă la medic pentru a i se face o scanare CT. Avea dureri constante şi simţea că ceva nu este în regulă. Aşa a aflat că avea un glonţ lângă coloana vertebrală.

Tânăra a fost împuşcată în timpul ceremoniei de nuntă

Adi Bloy spune că a simțit o lovitură puternică în timpul ceremoniei prietenei ei din Pasgot Winery, situată în apropiere de satul palestinian Mukhmas, a raportat The Times of Israel. Prietenii ei au liniştit-o imediat şi au asigurat-o că nu trebuie să aibă vreo urmă de îngrijorare, iar medicii chemaţi la faţa locului i-au spus de semenea că „totul este în regulă, nu are nimic”.

„În timpul ceremoniei de nuntă am simţit o lovitură puternică în spate. De la umeri şi până la picioare, a fost o durere teribilă. Am crezut la început că am o întindere de muşchi, nu am văzut vreo gaură în rochie. După câteva minute, am văzut un pic de sânge pe mână, acolo unde apăsasem cu putere. Era o zgârietură foarte mică. Am spus celor din jur ce se întâmplă, dar prietenii mi-au spus «Nu-ţi face griji»”

Pe acelaşi subiect

Trei luni mai târziu, pentru că durerea persista, Adi a mers la medic şi a cerut să i se facă un CT. Medicii au identificat, potrivit Daily Star, o bucată de metal în apropierea coloanei ei şi, abia după operaţie, medicii și-au dat seama că este un glonț de 5,56 mm.

„Am fost salvată printr-un miracol. Doctorul chirurg mi-a spus că dacă glonţul ar fi fost puţin mai aproape ori în stânga ori în dreapta, aş fi avut mult mai multe probleme”, a povestit tânăra.

Poliţia are un suspect în ceea ce priveşte incidentul

Poliţia suspectează că glonţul ar fi fost tras de un palestinian din satul alăturat, Mukhmas, dar nu erau siguri dacă acest lucru a fost intenționat sau accidental. Pe baza anchetelor inițiale ale agenţilor, tânăra a cerut Instituției Naționale de Asigurări să o recunoască drept victimă a unui atac și să-i finanțeze tratamentul medical. Institutul spune că femeia a depus cererea în urmă cu o săptămână, cererea ei și recomandările poliției fiind transmise mai departe către Ministerul Apărării. Nu s-au raportat focuri de armă în zonă în noaptea nunții, iar militarii au spus că nu au cunoștință de vreun incident.

"Asta este o poveste pe care o auzi în filme. Niciodată nu crezi că ai putea păţi aşa ceva. Până la urmă însă...mi s-a întâmplat”, a conchis Adi Bloy. ai întâlni așa ceva. Până la urmă, m-a întâlnit".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O tânără şi-a dat seama că a fost împuşcată la o nuntă în Palestina, la 3 luni după incident: "Credeam că e întindere de muşchi"