Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ne-am întâlnit la spital" Tânăr în scaun cu rotile, mărturii emoţionante din ziua în care şi-a cunoscut viitoarea soţie. Fotografiile de la nuntă au devenit virale

Doi tineri care şi-au jurat iubire până în ultima clipă din viaţa lor au devenit virali pe Youtube după ce au postat un videoclip cu adevărat emoţionant al ceremoniei de nuntă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.12.2021, 11:50

  • Doi tineri care şi-au jurat iubire până în ultima clipă din viaţa lor au devenit virali pe Youtube după ce au postat un videoclip cu adevărat emoţionant al ceremoniei de nuntă.

Charisma Jamison şi Cole Sydnor s-au căsătorit în luna noiembrie, la aproape trei ani de când povestea lor de dragoste a început. Toate momentele emoţionante din ziua cea mare au fost documentate şi postate pe Youtube, sub forma unui vlog.

Sute de mii de fani îi cunosc de altfel pe Cole şi Charisma, datorită contului lor de Youtube, „Roll with Cole & Charisma”, iar odată cu ceremonia de nuntă care a avut loc la începutul lui noiembrie, publicul acestora a crescut. Acum, fotografiile au devenit virale.

„Cred că fotografiile au arătat într-adevăr emoția reală și au surprins momentele foarte speciale ale ceremoniei”, a spus Jamison pentru TODAY. „Pentru noi și pentru toți ceilalți a fost minunat să avem poze care au surprins dragostea adevărată și emoțiile din acel moment.”

Mirele, care și-a rupt gâtul în timpul unui accident din 2011 și a ajuns paralizat, în scaun cu rotile, a spus că ceremonia a fost „perfectă”. Videoclipul postat pe Youtube a strâns de asemenea aproape un milion de vizualizări, devenind cel mai popular clip postat pe canalul lor.

Pe acelaşi subiect

Cei doi îndrăgostiţi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu trei ani în ceea ce el numeşte „o poveste de dragoste foarte milenară”. „Ne-am întâlnit la un spital unde mă duceam să mă antrenez. Eram inclus într-un programat comunitar, iar Charisma lucra cu pacienţi. Chiar dacă eram în același spațiu, nu am fost niciodată pacientul ei. Mă asigur întotdeauna că spun oricui că nu am încălcat nicio lege!”, a glumit el. „Terapeuta mea ştia că sunt singur şi caut pe cineva în viaţa mea, iar Charisma era la fel”.

După ce terapeuta le-a făcut cunoştinţă, cei doi s-au reîntâlnit la o gală de caritate pentru a sprijini spitalul, iar mai apoi relaţia lor a ajuns pe reţelele de socializare. „Ea mi-a dat un semn pe Instagram şi mi-am spus: «hm, poate e interesată», aşa că am făcut la fel. Am făcut fiecare câte un pas şi apoi am început să vorbim. Restul e istorie”, a povestit tânărul.

O nuntă cu multe reguli şi compromisuri

După un an și jumătate de întâlniri, cei doi s-au logodit. După încă un an, au decis că sunt gata să se căsătorească, dar pandemia de coronavirus a dus la unele schimbări în ziua cea mare.

„Cu siguranță am făcut tăieturi la lista invitaţilor, restrângând numărul în mod dramatic. Aveam doar rudele apropiate şi prietenii din cercul nostru. Era foarte mică şi în aer liber. Cu toţii ne-am distrat înainte de nuntă, în timpul ceremoniei şi după nuntă. Am avut măşti, am verificat temperatura. Ne-am luat o mulţime de măsuri de precauţie”, a povestit Charisma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mirele, dar şi alţi invitaţi de la ceremonie sunt persoane cu dizabilităţi, ceea ce a făcut ca mărusile de siguranţă să fie extrem de importante astfel încât nimeni să nu se infecteze. „A fost cu siguranţă ceva pentru care am avut emoţii şi am fost foarte conştiincioşi”, a explicat el. „Sunt imunocompromis. Am şi alţi prieteni care sunt şi am vrut să fim atenți și cu bunicii noștri. Eram foarte, foarte îngrijorați din cauza asta și este ceva ce am luat foarte în serios, iar din fericire nimeni nu a avut simptome ulterior sau alte probleme. Oricum. Suntem foarte recunoscători şi ne simţim binecuvântaţi pentru asta.”

Luna de miere, în aşteptare

"Vrem să mergem în Noua Zeelandă în luna de miere, dar evident că asta nu se va întâmpla chiar acum. Vom aştepta ca lucrurile să se îmbunătăţească”, a adăugat mireasa.

Cei doi au trecut deja la pasul următori ca proaspăt căsătoriţi: au adoptat o căţeluşă pe nume Sophie, care va fi antrenată pentru a deveni câine de serviciu pentru Sydnor.

„Eu şi Charisma ne-am super entuziasmat în această zi. Pur şi simplu iubim câinii şi vrem să avem parte de acea dragoste şi energie şi în casa noastră”, a conchis tânărul.

Povestea lor de iubire a adunat zeci de mii de comentarii line de pozitivitate din partea oamenilor care le admiră puterea de a trece peste orice greutăţi şid e a rămâne împreună cu acelaşi zâmbet pe buze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "Ne-am întâlnit la spital" Tânăr în scaun cu rotile, mărturii emoţionante din ziua în care şi-a cunoscut viitoarea soţie. Fotografiile de la nuntă au devenit virale