Antena Meniu Search
x

Ruşii au interzis râsul la nunţi: "E permis să zâmbeşti, dar nu este nimic amuzant la această ceremonie"

O regiune din Rusia a interzis, prin decret, să se râdă la nunţi. Autorităţile din regiunea Rostov, sudul Rusiei, au interzis la râsul la ceremoniile de căsătorie.

de Redactia Observator

la 19.01.2022, 13:04

Ruşii au interzis râsul la nunţi: "E permis să zâmbeşti, dar nu este nimic amuzant la această ceremonie"
- Profimedia

Potrivit The Moscow Times, noul decret a intrat în vigoare luni. Conform documentului, a fost interzis râsul, nuntaşii nu au voie să poarte conversaţii zgomotoase sau să se bucure foarte tare, consumul de alcool este, de asemenea, interzis, iar nunta nu ar trebui să dureze mai mult de 40 de minute.

Lista completă a interdicţiilor

De asemenea, mâncatul, fumatul, plimbarea prin sala unde are loc nunta sau aranjamentele florale figurează pe lista acţiunilor interzise. Nuntaşii nu au voie nici să modifice mobilierul din sală, iar în incintă este obligatoriu să existe steagul şi stema Rusiei. Fotografierea, filmarea şi acopaniamentul muzical au scăpat de decret şi sunt permise în continuare.

"Da, căsătoria este o ocazie plină de bucurie, dar nu ar trebui să te laşi dus de val. Este permis să zâmbeşti, dar nu este nimic amuzant la această ceremonie. Ea trebuie să fie o ocazie solemnă şi tandră", a declarat Olga Isaenko, şefa biroului de registratură din Rostov. Aceasta a mai precizat că aceste restricţii au existat dintotdeauna, doar că nu a existat o lege clară în acest sens. Decretul nu este prevăzut şi cu sancţiuni pentru cei care încălcă noile prevederi, dar în cazurile extreme se poate întocmi dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Ruşii au interzis râsul la nunţi: "E permis să zâmbeşti, dar nu este nimic amuzant la această ceremonie"