Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum şi-a falsificat o tânără nunta în încercarea disperată de a atrage atenţia fostului iubit. A angajat inclusiv un mire

O femeie a recunoscut că şi-a falsificat nunta în încercarea de a atrage atenţia fostului ei iubit. A angajat inclusiv un fotograf profesionist pentru a face o serie de fotografii cât mai “reale” ale celei mai “speciale” zi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.11.2021, 16:39

Tânăra a povestit pe TikTok cum şi-a organizat propria nuntă şi chiar a angajat un fotograf pentru a surprinde “momentele speciale” dintre ea şi un “fals mire”, doar pentru a vedea dacă fostul ei iubit o va contacta.

“Îmi amintesc de momentul în care mi-am falsificat propria nuntă şi am avut o şedinţă foto profesională, astfel încât fostul meu iubit să mă contacteze”, a scris ea.

Tânăra a închiriat un local, şi-a cumpărat rochia de mireasă şi a angajat un mire

Dispusă să facă orice pentru a ieşi în evidenţă a închiriat un local într-o zonă cu echitaţie şi a convins pe cineva să joace “rolul soţului” pentru ziua cea mare. A postat apoi fotografiile pe Instagram, în speranţa că bărbatul pe care încă îl iubea le va vedea şi îi va scrie.

Pe acelaşi subiect

În imagini, aceasta poartă o rochie albă din dantelă cu strasuri şi paiete în zona corsetului, dar şi pe lungimi şi un voal lung, pe care le-a accesorizat cu bijuterii delicate din argint. Inclusiv machiajul părea să fi fost unul profesional. În mână ţinea un buchet imens de flori albe, alături de noul ei “mire” îndrăgostit. Împreună au pozat îmbrăţişaţi, uitându-se unul la celălalt, ca şi când totul ar fi cât se poate de real.

Într-o altă fotografie, mirele pare să cânte la pian, făcându-i o serenadă acesteia, ca într-o poveste de iubire cât se poate de adevărată. Din păcate, planul ei elaborat nu a funcționat, relatează Mirror.

„Cel mai rău este că s-a uitat la fotografii şi nu mi-a scris nimic”, a dezvăluit ea în videoclipul postat pe TikTok.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De când a fost postată, filmarea a strâns peste 285.000 de aprecieri și mii de comentarii de la oameni care au fost atât impresionați, cât și dezorientați de ideea ei.

“De ce ţi-ar scrie în ziua nunţii tale?”

“Trebuie să fie real, fotografiile par atât de reale!”

“Ar fi trebuit să facă înainte o cerere în căsătorie, apoi nunta, acum este prea târziu”, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor.

“Ce i-ai fi spus dacă ţi-ar fi scris cu adevărat? Care era planul tău în situaţia asta?”, a întrebat una dintre persoane, considerând că planul tinerei a fost mai mult pueril şi fără logică.

Alţi urmăritori au împărăşit poveştile lor şi ce au făcut pentru a atrage cu disperare atenţia foştilor parteneri.

“Mi-am falsificat înmormântarea!”, a spus o persoană. “Şi eu am făcut asta şi chiar a funcţionat; mi-a scris şi mi-a spus să opresc nunta apoi mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Tot ce ai nevoie e doar cantitatea potrivită de nebunie”, a dezvăluit o femeie mai norocoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Cum şi-a falsificat o tânără nunta în încercarea disperată de a atrage atenţia fostului iubit. A angajat inclusiv un mire