Antena Meniu Search
x

Ofițer de poliție, condamnat la închisoare după ce a dezbrăcat o adolescentă de 18 ani într-un bar și i-ar fi fotografiat pieptul, în UK: "Doamne, ce ți-aș face"

Caz revoltător în UK. Un ofițer de poliție a fost condamnat la opt luni de închisoare, după ce i-ar fi dat jos tricoul undei adolescente și i-a fotografiat pieptul, într-un bar.

de Redactia Observator

la 01.04.2023, 14:19

Ofițer de poliție, condamnat la închisoare după ce a dezbrăcat o adolescentă de 18 ani într-un bar și i-ar fi fotografiat pieptul
Ofițer de poliție, condamnat la închisoare după ce a dezbrăcat o adolescentă de 18 ani într-un bar și i-ar fi fotografiat pieptul - Profimedia

Paul Hinchcliffe, un bărbat în vârstă de 46 de ani, tată a patru copii și soț, a fost astăzi condamnat la opt luni de închisoare pentru agresiunea sexuală a unei fete de 18 ani. Evenimentul s-a petrecut pe 3 octombrie 2020, într-un bar, după ce bărbatul ar fi consumat alcool și i-ar fi tras tinerei în jos topul pe care îl purta, în Dearne, South Yorkshire, potrivit Mirror.

Bărbatul nu s-a putut abține și le-a arătat poza și celorlalți colegi cu care era, spunând „Voi avea o nenorocire în seara asta”. Apoi, omul legii a început să arunce cu bere pe pieptul ei. Adolescenta a fost atât de tulburată de cele întâmplate încât a sunat un prieten să vină să o ia, pentru că nu putea merge singură acasă.

Bărbatul nu s-a putut abține și le-a arătat fotografiile și celorlalți colegi

Tânăra, care locuia cu părinții ei, era acasă când a primit mesaje de la Paul în care apărea poza cu ea, însoțită de mesajul “Doamne, ce ți-aș face”. Leeds Crown Court a auzit că tânăra în vârstă de 18 ani a spus într-o declarație de impact: „Toată încrederea mea pentru poliție tocmai a dispărut. Obișnuiam să mă simțeam în siguranță când vedeam ofițeri de poliție. Nu mă mai gândesc niciodată la asta acum”.

Paul Hinchcliffe a demisionat din poliția din South Yorkshire după condamnarea sa și a fost inclus în Registrul infractorilor sexuali timp de zece ani. De asemenea, a fost trecut pe o listă cu interdicție a poliției, ceea ce înseamnă că nu va mai lucra niciodată în poliție.

 „Acest caz demonstrează că faptele greșite și standardele joase nu vor fi tolerate în poliția din South Yorkshire. Indiferent dacă ofițerii și personalul nostru sunt de serviciu sau nu, publicul se așteaptă pe bună dreptate să prezentăm adevăratele valori ale poliției în orice moment și acest fost ofițer a decăzut jalnic sub aceste așteptări. Standardele și cultura forței continuă să fie prioritatea mea principală și atunci când sunt greșite, autorii vor fi îndepărtați rapid și ferm”, a spus șeful poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Ofițer de poliție, condamnat la închisoare după ce a dezbrăcat o adolescentă de 18 ani într-un bar și i-ar fi fotografiat pieptul, în UK: "Doamne, ce ți-aș face"