Antena Meniu Search
x

Pedeapsa primită de bărbatul care a violat două tinere pe plaja plină de turişti, în Anglia. Una dintre victime avea 15 ani

Un bărbat stabilit în Marea Britanie care a violat în vara anului trecut două tinere pe o plajă plină-ochi a fost condamnat de judecătorii britanici la 18 luni de închisoare.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 16:34

Kuku Machhal, în vârstă de 31 de ani a agresat victimele în timp ce acestea înotau în largul mării Bournemouth, în Dorset, pe 23 iulie anul trecut. Prietenii bărbatului au aplaudat şi chiar au râs atunci când agresorul le abuza pe cele două fete. El a protestat inițial pentru nevinovăție, dar mai târziu a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de agresiune sexuală, scrie The Sun.

Una dintre tinere a decis să vorbească despre calvarul prin care a trecut şi a povestit cum a fost lăsată în apa adâncă a mării, după ce a fost abuzată minute în şir fără ca nimeni să îşi dea seama de acest lucru. Deşi plaja era plină, adolescenta spune că a fost parlizată de frică în momentul în care tânărul, despre care se ştie că se numeşte Dabi a violat-o în timp ce se afla în mare.

Fără ca nimeni să îşi dea seama de cele întâmplate, bărbatul a abuzat-o pe adolescentă

Ea a povestit că a reuşit să scape de agresor doar în momentul în care unul dintre prietenii săi s-a apropiat, dar în continuare bărbatul a continuat să o urmărească. "O singură clipă şi m-am trezit lângă el, l-am întrebat dacăîmi poate înapoia mingea, iar el a spus că nu. M-am apropiat de el şi i-am cerut mingea din nou, după ce mi-a dat-o am aruncat-o către prietenul meu. A început apoi să vorbească cu mine şi să-mi atingă mâna. În tot acest timp un alt bărbat îi distrăgea atenţia amicului meu, care mai apoi a ieşit din mare. Eram singură, iar el a început să mă împingă în apa adâncă şi nu-mi mai simţeam picioarele pe fundul mării. Atunci a început să mă atingă din ce în ce mai mult. Cum nimeni nu era atent la cee ce se petrece cu noi, a început să mă violeze. Am ieşit din mare şi i-am povestit prietenului meu totul, apoi am mers la baie. Acolo a venit după mine şi a insistat să îi spun cum mă poate contacta", a mărturisit fata.

Delicventul a insistat să afle in partea victimei cum ar putea să o contacteze şi i-a transmis acesteia că el locuişte în Birmingham. Suspectul a fost descris ca fiind de rasă mixtă, eventual asiatică, cu o înălțime de aproximativ 1,68m. Polițiștii au dezvăluit, de asemenea, că avea părul închis la culoare, dat pe spate, o sprânceană stângă rasă și un cercel în urechea stângă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Pedeapsa primită de bărbatul care a violat două tinere pe plaja plină de turişti, în Anglia. Una dintre victime avea 15 ani