Antena Meniu Search
x

Peste 800 de şobolani, găsiţi în locuinţa unei femei din Germania. Poliţiştii, alertaţi de vecinii care au reclamat mirosul

Peste 800 de şobolani au fost descoperiţi în locuinţa unei femei din Germania, în landul german Renania-Palatinat (sud-vest), după ce poliţiştii au fost alertaţi de vecinii care reclamau mirosul neplăcut. Femeia ar suferi de o boală gravă, potrivit dpa, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 21:18

Şobolani
O femeie ţinea peste 800 de şobolani în locuinţă - Shutterstock

Săptămâna trecută, poliţia animalelor din land a eliberat 400 de şobolani din casa situată lângă oraşul Altenkirchen. În timpul unei noi acţiuni, marţi, autorităţile, susţinute de voluntari de la protecţia animalelor, au salvat încă cel puţin 400 de animale, fiind probabilă o nouă operaţiune pentru eliberarea celorlalte.

Un purtător de cuvânt al districtului a spus că autorităţile au aflat de acest caz ca urmare a plângerilor depuse de vecini care reclamau mirosul neplăcut. Purtătorul de cuvânt a declarat că autorităţile au în vedere ipoteza ca femeia să sufere de Tulburare de tezaurizare compulsivă (DSM-5), hoarding.

Aparent femeia credea că situaţia se află sub control şi nu realiza faptul că era depăşită de problemă. Anchetatorii analizează posibilitatea punerii ei sub acuzare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Peste 800 de şobolani, găsiţi în locuinţa unei femei din Germania. Poliţiştii, alertaţi de vecinii care au reclamat mirosul