Antena Meniu Search
x

Povestea femeii care a fost găsită cu cancer în stadiu terminal, după zeci de vizite la diferiţi medici din Marea Britanie care i-au dat doar pastile de durere

O femeie de 36 de ani, din Marea Britanie, a fost găsită cu cancer în stadiu terminal, după câteva zeci de vizite la diferiţi medici care i-au dat doar pastile de durere.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 18:32

Laura Hydes a fost găsită cu cancer în stadiu terminal la 36 de ani
Laura Hydes a fost găsită cu cancer în stadiu terminal la 36 de ani - Sophie Langford via The Sun
  • Femeia din Marea Britanie găsită cu cancer în stadiu terminal are doar 36 de ani.

Este destinul tragic al Laurei Hydes, o femeie care a trecut, deja, prin numeroase încercări deosebit de grele, inclusiv o altă luptă cu cancerul dusă în urmă cu mai mulţi ani.

Conform The Sun, Laura Hydes a fost găsită prima dată cu cancer în 2014, respectiv cancer cervical. Atunci a fost vorba despre cancer în stadiul 1, astfel că Laurei i-a fost extirpată tumora, dar şi o parte a cervixului, şi a reuşit să-şi revină, după un tratament îndelungat.

Totuşi, în 2018, Laura a început să aibă din nou dureri. A mers la diferiţi doctori, însă niciunul nu a reuşit să-i spună, cu exactitate, despre ce este vorba. În aceste condiţii, cei mai mulţi dintre medicii la care a fost i-au dat doar pastile de durere.

După 52 de vizite la diferiţi medici şi câţiva ani de dureri, Laura a primit verdictul crunt. Cancerul a revenit, iar acum este vorba despre o boală aflată în stadiu terminal, astfel că femeia nu mai poate fi salvată.

Pe acelaşi subiect

Pacienta din Marea Britanie, mesaj special pentru toate femeile din lume

Verdictul a lovit dur întreaga familie, însă Laura, soţul ei, Rich, şi rudele şi apropiaţii celor doi nu dezarmează. Vor să profite la maxim de puţinul timp pe care îl mai pot petrece împreună, iar Laura vrea ca povestea ei să fie auzită de întreaga lume, astfel încât alte femei să nu treacă prin ce a trecut ea.

"Nu m-a crezut nimeni. Am petrecut un an întreg mergând de la doctor la doctor şi toţi s-au purtat cu mine de parcă nu era nicio problemă. M-au făcut să mă simt atât de mică şi insignifiantă. Ştiam că ceva nu este în regulă. Asta a fost cea mai nasoală senzaţie - mă rugam de ei să-mi facă analize. Ştiam că ceva nu este în regulă şi din cauza aceasta am continuat să merg la diferiţi doctori", a fost mesajul transmis de Laura.

În ianuarie acest an i-a fost oferită posibilitatea de a trece printr-o operaţie extrem de dificilă, iar după două luni, în martie, totul părea să fie în regulă. Însă, "ulterior am simţit dureri la un picior şi mi s-a părut ciudat pentru că era în partea opusă zonei unde am fost operată. Am ştiut că boala a revenit".

În cursul zilei de vineri, Laura a fost înştiinţată că are cancer în stadiu terminal şi nu mai are şanse să scape de boală: "De trei ori mi-au spus că sunt bine şi, după aia, de trei ori mi-au spus iar că boala a revenit. Mesajul meu către alte femeie este că voi vă ştiţi cel mai bine corpul şi când simţiţi că ceva nu este în regulă trebuie să insistaţi pentru a obţine la timp tratamentul adecvat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Povestea femeii care a fost găsită cu cancer în stadiu terminal, după zeci de vizite la diferiţi medici din Marea Britanie care i-au dat doar pastile de durere