Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primele imagini cu tânăra de 18 ani din UK care şi-a ucis bebeluşul când avea 15 ani. A izbucnit în lacrimi în instanţă

Au apărut primele imagini cu tânăra de 18 ani din marea Britanie, acuzată că şi-a ucis copilul atunci când avea 15 ani.  

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.04.2022, 16:53

Paris Mayo, în vârstă de 18 ani, şi-ar fi ucis nou-născutul, în locuinţa de pe Ross-on-Wye, Herefordshire, în martie 2019, când ea avea doar 15 ani. Adolescenta a apărut astăzi în ăla de judecată de la Tribunalul Worcester, pentru a răspunde acuzaţiei de crimă. 

Tânăra a plâns în timpul audierilor 

Purtând un pulover alb și pantaloni de trening, Mayo a plâns în plâns în timpul scurtei audieri. Tânăra se află în arest preventiv până la următoarea înfăţişare în instanţă de luna viitoare, relatează The Sun.

Poliţia a ajuns la domiciliul adolescentei în jurul orei 8:40 pe 24 martie 2019, în urma unei solicitări de urgenţă. Când au ajuns la faţa locului, autorităţile au descoperit cadavrul unui bebeluş nou-născut, urmând ca Mayo să fie arestată.

Superintendentul Sue Thomas a spus la acea vreme: „Poliţia a fost chemată la raport cu privire la îngrijorarea bunăstării unui nou-născut la o proprietate din Ross-on-Wye. La faţa locului a fost descoperit cadavrul unui bebeluş. Au fost informate rudele și medicul legist. Moartea este tratată ca fiind suspectă și cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili circumstanțele în care a murit copilul. O fată de 15 ani din Ross-on-Wye a fost arestată în legătură cu acest incident și a fost eliberată pe cauțiune, în timp ce investigațiile sunt în desfășurare”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Primele imagini cu tânăra de 18 ani din UK care şi-a ucis bebeluşul când avea 15 ani. A izbucnit în lacrimi în instanţă