Antena Meniu Search
x

Român plecat la muncă în Italia, găsit mort, cu gâtul tăiat cu flexul, în casa plină de rude. Prima ipoteză a poliţiştilor

Un român care trăia în Italia a fost găsit mort, cu gâtul spintecat cu flexul, în locuinţa pe care o împărţea cu fratele lui şi familia acestuia. Doar un etaj le despărţea pe rudele sale de scena cumplită la care au fost martori poliţiştii chemaţi pe via Fonte del Peschio din comuna Velletri. Prima ipoteză luată în calcul e sinuciderea, dar nu sunt excluse nici alte variante, inclusiv crima.

De Redactia Observator la 29.11.2022, 16:17
Cine este românul găsit mort, cu gâtul tăiat cu flexul, în Italia
Cine este românul găsit mort, cu gâtul tăiat cu flexul, în Italia - Profimedia

Un incident sângeros le ridică semne de întrebare poliţiştilor italieni, după moartea unui cetăţean român. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit luni, în jurul orei prânzului, în comuna Velletri, suburbie a oraşului Roma. Victima avea gâtul spintecat cu flexul, motiv pentru care autorităţile iau în calcul mai multe piste. O primă ipoteză este, în acest moment, sinuciderea, dar anchetatorii nu exclud nici posibilitatea unui accident tragic, ori a unei crime. 

Cine este românul găsit mort, cu gâtul tăiat cu flexul, în Italia

Potrivit publicaţiei Castelli Notizie, descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 13:30, într-o locuinţă de pe strada Fonte del Peschio, chiar la poalele Muntelui Artemisio. Cu toate că până în acest moment nu au fost făcute publice prea multe informaţii, detaliile care au ajuns însă la urechile localnicilor conturează o scenă cumplită.

Victima pare să-şi fi luat zilele, cu ajutorul unui flex cu care şi-a tăiat singură gâtul. Românul locuia la etajul 2 al imobilului, chiar deasupra încăperilor unde trăiau fratele lui, înpreună cu familia acestuia. Potrivit datelor cunoscute în prezent, bărbatul avea între 30 şi 45 de ani şi lucra ca muncitor în Italia. Apropiaţii şi vecinii acestuia susţin că era cunoscut drept un om vrednic, deosebit de corect, care lucra fără tihnă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Român plecat la muncă în Italia, găsit mort, cu gâtul tăiat cu flexul, în casa plină de rude. Prima ipoteză a poliţiştilor