Antena Meniu Search
x

Foto "Se ruga și m-am rugat și eu cu ea". Clipe de groază pentru o femeie care a rămas blocată într-un camion care atârna în gol pe marginea unui pod, în SUA

Accident înfricoșător în SUA. Un femeie a trecut pe lângă moarte, după ce camionul în care se afla a ieșit de pe carosabil și a rămas atârnat de marginea unui pod. Operațiunea de salvare a fost una dramatică și de-a dreptul complicată, asta pentru că femeia ar fi putut să cadă din cabina desprinsă în orice moment.

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 16:28

Pompierii din Louisville au salvat vineri o femeie după ce camionul pe care îl conducea s-a prăbușit de pe marginea Podului Clark Memorial. Accidentul a implicat mai multe vehicule. Două persoane care se aflau într-un alt autoturism au fost transportate la spital în stare critică, potrivit CBS.

Pompierii au folosit o scară și au montat un sistem de scripeți pentru a o prinde în siguranță cu frânghia pe șoferița care se ruga să fie salvată. Șeful pompierilor din Louisville, Brian O'Neill, a spus că la fața locului se aflau aproximativ 30 de pompieri.

„Au putut să vorbească cu ea odată ce am ajuns la pod. Am putut-o vedea. Am putut vorbi cu ea”, au declarat autoritățile.

Femeia, scoasă în siguranță din cabina camionului

Pe acelaşi subiect

Odată ce frânghiile au fost puse la loc, pompierul din Louisville, Bryce Carden, care a declarat în timpul unei conferințe de presă că s-a antrenat pentru acest gen de intervenții „de peste 100 de ori”, a fost coborât peste marginea podului spre cabina camionului care atârna deasupra apei, adăugând că el „A avut încredere în băieții de sus”.

„Ea se ruga, se ruga mult și m-am rugat cu ea – așa că a fost bine”, a spus pompierul despre femeia blocată în cabină, care era traumatizată.

El a spus că ea a continuat să-i mulțumească lui Dumnezeu că cineva a găsit-o și că urma să fie salvată. Sistemul de frânghie i-a tras apoi pe pompier și pe femeie pe partea laterală a podului, în siguranță. Înregistrările video îi arată pe cei doi legănându-se în aer în timp ce erau scoși încet din cabină. S-au întors în siguranță pe pod la ora 12:45. 

Nu există camere pe pod, așa că nu există niciun videoclip al coliziunii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Se ruga și m-am rugat și eu cu ea". Clipe de groază pentru o femeie care a rămas blocată într-un camion care atârna în gol pe marginea unui pod, în SUA